Szekeres Viktor

Újabb alanyon röhöghetünk

Idehaza a nézettségi adatok alapján sokáig úgy tűnt, hogy, ha sorozat, akkor csak krimi, robbanások és rejtélyek jöhetnek szóba, hiszen a szituációs komédiák sorban buktak meg a tévékben, s egy idő után már egy tévé sem mert leadni röhögéssel tűzdelt szériákat.

Valószínűleg nem sok ország van, ahol még a Jóbarátokat sem sikerült sikerre vinni, s bár a klasszikus sorozat ismétléseit szinte mindenhol többen nézik, mint egyébként az ismétléseket, de az mindent elmond a műfajról, hogy a kvázi folytatás, a Joey hétköznap estékről a vasárnap délelőtti matinésávba került a TV2-n.

Szerencsére a Viasat 3 megváltoztatta korábban hangoztatott "Szitkomot szurkos bottal sem!" álláspontját és szép lassan elkezdtek komédiákat behozni, miközben a Jóbarátok ismétléseit is adták. A csatorna nemrég a Pimaszokkal rukkolt elő az esti órákban, július 1-től pedig a Christine kalandjait (The New Adventures of Old Christine) tűzik műsorra. A Julia Louis-Dreyfus főszereplésével készült, egyedülálló anyás szitkom viszonylagos sikernek mondható, hiszen Amerikában ősszel már az 5. évadjába fog lépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!