Szekeres Viktor

Éveket kaphat Charlie Sheen

Évek óta Amerika kedvenc szituációs komédiájának számít a Two and a Half Men, a magyar keresztségben a Két pasi meg egy kicsi, s most úgy tűnik, hogy Charlie Sheen hosszú távra tervezhet.

Sheen leharcolt, senkinek sem kellő mozisztárból lett az egyik legjobban fizetett tévés színész, aki jelenleg félmillió dollár körüli összeget vág zsebre egy heti munkáért, mellyel színésztársaival összehozza a Két pasi meg egy kicsi epizódjait.

Ráadásul úgy tűnik, hogy a CBS csatorna meg fog egyezni a sorozatot gyártó Warner Bros TV-vel, hogy az további három éven át képernyőn maradhasson, ami azt jelenti, hogy egyrészt Sheen fizetése is tovább nőhet, másrészt pedig minimum 9 szezonig fog tartani a szitkom, így leghamarabb 2012-ben fejeződhet be. Ha ugyan be akarják fejezni, hiszen a jelenleg is 13-15 millió nézőt vonzó sorozat semmi jelét nem mutatja a gyengülésnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #33
    Az a poén, hogy ahogy hallom, jelen állás szerint tényleg börtönbe kerülhet minimum 3 évre.
  • Etinger #32
    Fasza sorozat. Szeretem :)
  • Polemius #31
    Iamzozo:

    Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de azóta, hogy az sg.hu színvonala elkezdett esni, egyre kevesebbet látogatom ezt az oldalt, és egyre többet más, színvonalasabb (magyar és külföldi) oldalakat.
  • Iamzozo #30
    Szerintem ezzel a minőségromlással nő együtt a látogatottság vagy olvasottság. Igaz volt lentebb a tojás-tyuk, osztás van, közben mindenki úgy klikkel mint a kisangyal, de meg kell hagyni igen szép kis újságírói krém gyűlik össze. 47* megerősítve, hogy szar... éljen, nézi is vki a sorozatot?
  • pauly #29
  • Polemius #28
    winnie:

    Alapvetően szerintem egy ilyen oldalon semmi keresnivalója a bulvár témának (a filmeknek is kevés).
    Általában nem is kattintok rá ezen az oldalon az ilyen cikkekre, már csak azért sem, mert sok szerzője Szekeres Viktor, aki ugye közismert milyen színvonalú írásokat képes összecsapni (bár most sikerült alulmúlnia magát, mint a hozzászólásokból is látható).

    Ha tudnám szűrni az rss feedben a cikkeit, boldogabb lennék (mert onnantól egyet sem látnék többet az életben).
  • Etinger #27
    Amúgy ez valahol vicces szerintem. Öt csillag :D
  • Picizöldfül #26
    hmm...szv karrierje csucsán van,innen hova tovább?Blikk?Hot?Story? Mi szórítunk érted!
  • Librarian #25
    Most szerintetek a sarokban sír? De tényleg, az SG nem képes kibaszni a munkatársai közül? Vagy legalább moderálni, hogy kisfiam, légyszíves figyelj már egy kicsit magadra, mert te vagy az egyik legszembetűnőbb oka az SG magazin minőségromlásának!
  • FoodLFG #24