Szekeres Viktor

Lindsay Lohan pompomlány lesz

A tavalyi évadban a tévésorozatok készítői bulvárban erős színészekkel próbálták feldobni a szériák nézettségét, s ennek megfelelően Britney Spears, Paris Hilton és Lindsay Lohan próbálta a képernyő elé vonzani a bulvárérzékeny rajongókat.

Paris Hiltonnak ez kevésbé sikerült a My Name Is Earl című komédiában, viszont Britney Spears minden bizonnyal megmentette a How I Met Your Mother című sorozatot. Lindsay Lohan fellépése az Ugly Betty-ben meglehetősen visszhangtalan maradt - köszönhetően annak is, hogy elég nyúlfarknyira sikeredett.


Ez azonban szándékos volt a készítők részéről, hiszen Lohan további 5 epizódra is visszatér a népszerű komédiába, nemcsak a jelenbe, hanem Betty visszaemlékezéseibe is, melyekben Lohan egy volt iskolatársat alakít, aki megkeserítette a címszereplő életét.

Míg az Ugly Betty szeptember végén már a harmadik szezonját kezdi meg az USA-ban, a hazai bukás miatt egyelőre a magyar rajongók csak az amerikai sorozat nemsokára megjelenő DVD-verziójával vigasztalódhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kuci06 #4
    fúdejó
  • MrPrise #3
    Az első bekezdést csak én nem értem? Hogy jön a mondatba a szállítani ige?
  • muttley00 #2
    uff! :)
  • KarmaXXL #1
    Én is nagyon érzékeny vagyok a bulvárra