Szekeres Viktor

Az ember csak röhög a Viasaton

A Viasat 3 programja eddig sem szűkölködött a nézőből nevetést kiváltó produkcióktól, de márciusban ezek száma ismét nő - egy újabb családi komédiára csapott le az elmúlt időszakban egyre inkább a női nézőkre koncentráló csatorna.

Jóbarátok, Nem ér a nevem, Két pasi meg egy kicsi, Monk, a flúgos nyomozó, Psych - Dilis detektívek, hogy csak pár címet említsünk a jelenlegi Viasatos mosolypalettáról, bár való igaz, hogy Christina Applegate és Charlie Sheen komédiáján kívül mindegyik termékre az import címkét lehet ráragasztani, hiszen a többi sorozatot először a TV2-n láthattuk.

A március 2-án bemutatkozó Pimaszok (8 Simple Rules) is a Viasat-istálló saját termékének tekinthető, tehát a magyar premiernek lehetünk szemtanúi a John Ritter és Katey Sagal főszereplésével készült komédia elérkeztekor. A sorozat egy klasszikus családi humorszéria lesz, melyben egy lányait a randizástól féltő apa gondjaival ismerkedhetünk meg. Start tehát március 2-án, 19.30-tól, a Szex és New York light után, de még a Két pasi meg egy kicsi előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #12
    Sosem gondoltam, hogy ennyien néznek itt TV-t. :o Torrent ecsém, torrent! :D
  • winnie #11
    "Ő a saját műsorainak és megvásárolt sorozatainak egy külön csatornát hozott létre (COOL TV). "

    a cool nem rtl, hanem iko-csatorna és a cool nem erre szolgál, csak pár sorozat van. amire te gondolsz, az az ugyancsak iko sorozat+ és humor! mindkét csatornán csak sorozatok vannak, jórészt ismétlések, s nem csak rtl-esek, hanem tv2-esek.
  • winnie #10
    most is tele van jó sorozatokkal. (főleg, hogy ami régen volt, az most is van, hiszen bőven ismételnek szerencsére)

    las vegas, dexter, supernatural, monk, psych, murder she wrote, csi, csi: miami, csi:ny, samantha who, without a trace, friends, dead zone, gilmore girls, mission: impossible, the oc, the office (bár ez már a viasat 6-on folytatódik.)
  • torcipepe #9
    pedig régebben mennyi jó sorozat volt a v3-on.
  • TeDDyRuSh #8
    Nem tudom, vannak jó műsorok a viasaton, de üzleti szempontból az RTL a tuti:)) Ő a saját műsorainak és megvásárolt sorozatainak egy külön csatornát hozott létre (COOL TV). Szerintem ez a tuti üzlet, legyél innovatív és kaszálj belőle, majd add el még egyszer annak aki nem látta:)
  • kalapos01 #7
    Szerintem rajtad röhögnek, mert minek fizessen egy hírért egy csatorna, amikor azt fizetés nélkül is megírják - te pedig rákattintasz, mert érdekel. (A hirdetéseket jelölni szokták, hivatalos, közleményszerű megfogalmazásúak és nem csak egy kis oldal, kis rovatában kerülnek ki. Általában úgy megy az egész, hogy a csatorna ír sajtóközleményt, kiküldi az összes orgánumnak, akik örülnek, hogy nem kell fizetni az írásért és kirakják úgy, ahogy van. Az sem hirdetés, csak közlemény, ráadásul nem is fizetett.)
  • Zombee #6
    Az ember csak röhög az SG-n: újabb gagyi fizetett hirdetést láthattunk. Ugyanolyan a Viasat3 szar, mint a többi.
  • Boba Fett #5
    Speciel nálunk kb csak a Viasat miatt van kábeltévé. Ha nem lett volna benne az akkori akciós legolcsóbb csomagba, akkor valószínűleg nem is lenne kábeltévénk. Az egyetlen csatorna az utóbbi időkben, amin rendszeresen van olyan műsor, amit nézek. Persze van egy rakás ismétlés, de gratulálok annak, aki végig tudta nézni ezt a rengeteg sorozatot és nem talál benne újdonságot - csak amit mostanában néztem és sok olyan rész van benne, amit nem láttam még: Las Vegas (a most ismételt évadot nem láttam), Helyszínelők összes és koppintásai (és ebből elég sok van), Dexter (új évad), Két pasi (ennek a kezdetét én nem láttam). Szerintem elég jó felhozatal annak, aki nem ül folyamatosan a TV előtt és nem nézte végig ezeket egyben.
  • kukacS3K #4
    igazából egyik csatorna sem teljesen jó de erre találták ki a távirányítót
  • winnie #3
    ínnye, ez az utóbbi idők legélesebb kritikája az rtl+tv2-vel kapcsolatban.

    felülmúlja azzal, hogy megvett pár amerikai sorozatot és valóságshow-t? és leadja sokszor? így is lehet. íme egy példa, hogy nem kell az ismétléseket kárhoztatni. riszpekt. (a legjobb csatorna az lenne, mely napi 24 órában rém rendes családot ad - szegény tv2+rtl meg hiába ad minden este vadiúj sorozatokat...)

    hogy is néz ki egy hétköznapi műsor a viason?

    5:55 Lety, a csúnya lány
    6:55 Jake meg a dagi (ism.)
    8:00 San Francisco utcáin (ism.)
    9:00 Miért éppen Alaszka? (ism.)
    10:00 Szívek szállodája (ism.)
    11:00 Segítség, gyerekeim vannak! (ism.) (reality)
    12:00 TV Dokik (talk show)
    13:00 Halálbiztos diagnózis (ism.)
    14:00 Gyilkos sorok (ism.)
    15:00 Szívek szállodája (ism.)
    16:00 Két pasi - meg egy kicsi (ism.)
    16:30 Jóbarátok (ism.)
    17:00 Segítség, gyerekeim vannak! (reality)
    18:00 Topmodell leszek! (ism.) (reality)
    19:00 A nagy házalakítás (reality)
    20:00 Két pasi - meg egy kicsi (ism.)
    20:35 Jóbarátok (ism.)
    21:05 CSI: Helyszínelők

    (csütörtök 9-től és néhány nap 10-től van az eredeti tartalom, jófajta sorozatok.)