Szekeres Viktor

Lelép sokak kedvenc tiniduója

A tinisorozatokról sokaknak megvan a véleménye, azonban vannak olyan szériák is, melyek minden elismerést megérdemelnek, ráadásul 7 évadot megérni a műfajban mindenképpen nagy fegyvertény, hiszen ennyi idő alatt nemcsak a szereplők, hanem a nézők is kiöregszenek a tinikorból.

A nálunk Tuti gimi címen ismert One Tree Hill azonban egy időugrással az 5. évadban remekül megoldotta ezt a problémát, s most már csak az a kérdés, hogy ha egyszer az RTL Klub úgy dönt, hogy folytatja a sorozatot a 4. évaddal, akkor azt milyen cím alatt fogja megtenni, hiszen a One Tree Hill karakterei az említett megoldásnak köszönhetően a gimi után még az egyetemet is kihagyták.

Az ősszel hetedik évadjába lépő sorozat a hírek szerint megválni kényszerül két szereplőjétől, mégpedig a rajongók által igencsak kedvelt Peyton-Lucas duótól. A hírek szerint a CW csatorna képviselői nem tudtak megegyezni az őket alakító színészekkel, Hilarie Burtonnel és Chad Micheal Murray-vel, így ősztől új állandó szereplők lépnek a szerelmesek helyére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!