Szekeres Viktor

Új Melrose Place-sorozat készül

Hollywood beleszeretett régi önmagába, ugyanis már nemcsak a filmes feldolgozások érik egyre-másra egymást, hanem a tévések is - a következő áldozat a Beverly Hills 90210 és a Knight Rider után a Melrose Place lehet.

Miután ősszel hatalmas visszhangot kapott a CW csatorna frissen elkészült 90210 című sorozata, mely hasonló alapokra épül, mint a klasszikus tinisorozat, a Beverly Hills 90210, az adó úgy döntött, hogy addig próbálja ütni a vasat, amíg az meleg és elkezdte előkészíteni a másik 90-es évekbeli klasszikus, fiatalokról szóló sorozatának, a Melrose Place-nek a modernizált változatát.


A 2009 őszére tervezett széria, akárcsak a 90210, hasonló kiindulási ponttal rendelkezne, de természetes mind történetben, mind szereplőkben eltérne az őstől, azonban meglehet, hogy akárcsak a 90210 esetében, úgy az új Melrose Place-nél is vissza fog térni pár régebbi szereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #7
    Érdekes, hogy pont az a Rob Estes az új Beverly Hills 90210 egyik főszereplője, aki Melrose Place-es volt.
  • ldavid #6
    én is néztem néha, jó nők voltak benne :)
  • Chocho #5
    Én várom, az MP-t is nagyon szerettem. Nemrég újra adta a TV2, akkor is gyakorta leragadtam előtte.
  • BRobee #4
    Ennek csak örülök, mert az MP tényleg nagy klasszikus volt anno. LA-ban még el is mentem a Melrose ave-ra, hogy csináljak egy képet a táblával :)
  • winnie #3
    ja, nyilván ezért van jóval több saját, újonnan kitalált sorozat, mint remake. épp ez az, hogy ebből látszik, hogy még mindig túl sok a saját ötlet, ahelyett, hogy több régi klasszikust élesztenének fel, s helyeznének új alapra.
  • matt taylor #2
    Mikor lesz új Született feleségek vgy Dr.House remake?
  • Cekrény #1
    ebből is látszik, hogy már nem tudnak kitalálni újat, és hogy ne maradjanak alul a többi stúdiótól, előveszik a régieket...