Szekeres Viktor

Amerikai Skins készül

Aki szemfüles és jó kapcsolatokkal rendelkezik a kábeltévés piacon, az már kívülről-belülről ismerheti a Cool által sugárzott Skins című angol tinisorozatot, mely megidézte Larry Clark filmjeit és úgy próbálja bemutatni a tinik züllését és kapcsolatait, ahogy azt a jólfésült amerikai sorozatok sosem tennék.

Angliában ennek meg is van az eredménye, a Skins sikere töretlen, s bár a 3. évadra a szereplőgárdát lecserélték, a nézők kitartottak az újoncok mellett is és a részről-részre a képernyő elé ültetett 7-800 ezer nézőnek köszönhetően jövőre a 4. évad is bemutatásra kerülhet. (Itthon egyelőre kettőnél tart a Cool.)


A 4. évad mellett még nagyobb hír, hogy Amerika is szemet vetett a sorozatra, újságolta a Skins készítője és a tervek szerint akár már jövőre is elkészülhet egy pilot, ami alapján eldöntik, hogy érdemes-e erőltetni az amerikai Skins terveit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bundee #3
    "Queer As Folks / Fiúk a klubból" - szintén brit minisorozatként kezdte, majd usákok megcsinálták (kanadában), több szériás, nagyságrendekkel jobb változatban... Igaz, ott az eredeti elég gyér volt, a skins meg alapból ütős...
  • Real13 #2
    Érdekes lesz, mert a Skins teljesen európai, teljesen angol (főleg az első két évad). Amerikában ebben a formában nem tudom, fog e működni, hagyják e így csinálni.
  • kukacS3K #1
    hát az érdekes lesz, nemtudom hogy fogják majd leadni az amerikai tvben ezt...
    egyébként az inbetweenerst is megvették nem? jól megy az e4nak