Szekeres Viktor

Sorozat készül Heath Ledger filmjéből

A fiatalon elhunyt ausztrál származású színész, mielőtt olyan filmekben alakíthatott kiemelkedőt, mint a Brokeback Mountain, a Grimm vagy a Dogtown urai, egy szimpla tinifilmben kezdte hollywoodi pályafutását, ami meglepő sikert aratott.

A 10 dolog, amit utálok benned című alkotás nemcsak Ledger pályáját indította el, hanem a partnernő, Julia Stiles-ét is, pedig a shakespeare-i eredeti, a Makrancos hölgy hollywoodi újrája eleinte nem sok sikerrel kecsegtetett.


A 10 dolog... hatása ráadásul még ma is érezteti hatását, hiszen a napokban derült ki, hogy az eredeti mozifilm rendezője, Gil Junger fogja dirigálni a film tévés adaptációját, melyből az amerikai ABC Family csatorna kíván egy tinédzsereknek szóló szériát kreálni. Akárcsak a film, a sorozat is a Stanford-testvérpárra, Kate-re és Biancára, valamint az őket betegesen óvó apára fókuszálna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #5
    Nekem tetszik a Grimm, mint film, de, hogy kiemelkedőt nyújtana benne Ledger, az azért erősen túlzás. Tényleg: ő vajon B szinész volt, mint Mark Wahlberg?
  • Zaraki Kenpachi #4
    Ez már az undoritó kategória... Heath Ledger forog a sírjában
  • HarryProf #3
    Azért unalmas már mindent erre fogni. Jó filmekből halál ide vagy halál oda, de rengetegszer készül feldolgozás sorozat formájában...
  • bm823 #2
    Szegény Heath halálát jól kihasználják...
  • goger #1
    ez jó ötletnek tünik, pont a múlt7en néztem meg ismét a "10 dolog amit..." c. filmet és ebben is nagyot alakít már Heath Ledger! Kár, h ebben már nem szerepelhet pedig biztosan meghozná a sikerét.