Szekeres Viktor

A Szerelmes hangjegyek 3 első klipje

A Szerelmes Hangjegyek 2 (High School Musical 2) minden idők legnagyobb kábeltévés nézettségét produkálta tavaly Amerikában, megelőzve a legnépszerűbb sorozatokat, amerikai focimeccseket, sőt, még az országos Fox csatornán sugárzott House-t is. Nem is csoda, hogy a harmadik epizódot már egyenesen moziba küldik.

A High School Musical franchise döbbenetes sikerére sokan még keresik a magyarázatot, de az biztos, hogy a hazai vetítéseknek is köszönhetően a tinédzserek már nálunk is rajonganak a szereplőkért: Ashley Tisdale-ért, Zac Efronért és Vanessa Hudgens-ért.



Az Amerikában október 24-én a mozik műsorára kerülő harmadik epizód, a High School Musical 3: Senior Year premierje még odébb van, azonban a felhajtást növelendő az első előzetes után megérkezett a musical első másfél perces klipje is, melyben Ashley Tisdale perdül táncra Lucas Grabeelel az I Want It All-t dalolva.

A Szerelmes hangjegyek 3 hazai premierje, természetesen világpremier lesz, hiszen már egy nappal az amerikaiak előtt, október 23-án láthatjuk a filmet a High School Musical 3: Végzősök félig magyar, félig angol címen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogerzsiger #5
    Lol ezt meg kell nézni :D
  • MiZo81 #4
    Agyhalál. A középiskolások meg odavannak érte...
  • Vogel #3
    az
  • Vardar #2
    Szerintem is. De mi van? Világpremier Magyarországon???? Itthon előbb mutatják be mint Amerikában? Ez X-akta.
  • STurmGewehr #1
    Ez kibaszott fos..