Szekeres Viktor

Ilyen egy élőszereplős anime-adaptáció

Már több előzetest is lehetett látni a Blood: The Last Vampire című, francia-japán kalákában készülő mozifilmből, melynek egy ideje már amerikai forgalmazója van. A népszerű manga alapján készített film történetének alapjait sokan a Blood+ című animesorozatból ismerhetik.

Az új előzetes könnyedén múlja felül az eddig látott képsorokat a Chris Nahon rendezte filmből, s további új jeleneteken csettinthetünk vagy húzhatjuk el a szánkat, miközben a főszereplők (Gianna Jun, Allison Miller, Masiela Lusha, JJ Feild és Koyuki) változatos akciózását figyelhetjük.


A horror-akciófilm a démonok által megszállt Földről szól, ahol is csak egyetlen harcos képes a Fény és a Sötétség közé állni, hogy változtasson a bolygó sorsán: Saya, a félig ember, félig vámpír szamuráj, akinek célja kiirtani az emberi vérre szomjazókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Picizöldfül #5
    igazad van,nehéz belőle élőszereplős filmet csinálni,de ennél mégjobb lett volna az, ha bele sem kezdenenek abba a szutyok vminek amit db:evolutionnek hívnak!(direkt kis betű...)
  • cS6Szi #4
    Erre én is kiváncsi vok. Várom.

    DB-ről meg annyit hogy sztem mai technikával igenis meglehetett volna csinálni, ha jobb szereplök és főleg jobb rendező csinálja. Sztem az effektek nagyon gyengék voltak benne. Néhány szereplő teljesen elviselhetetlen volt plusz a töltelék történet meg über gagyi.
  • diablo1336 #3
    "ilyen egy élőszereplős anime-adaptáció"- gondolom itt első sorban a db-t fikázza, teljesen érthetően, amuyg mert mint igazi db fan nagy lightshow lett. Viszont a film közbe bele gondolva, hogy lehetett volna másképp megcsinálni,arra jutottam,hogy kár volt fel hagyni az eredeti történettel( lásd iskola,buli,nők-az hagyán h már nem gyerek),de ki az aki egyáltalán meg tudta volna csinálni. Hisz azért a db sztem kevés olyna animék egyike melyet impossible jól megcsinálni élőszereplősbe, vagy nagyon nagyon sok lové kellett volna hozzá. Inkább olyanba tudtam volna elképzelni mint anno a final fantasy, sztem akkor nagyot ütött volna. csak annyit akartam ezzel mondani h lehet h szar volt a db de ember legyen a talpán aki jol megcsinálta volna.
  • Lyan Kyj #2
    Hm, egy hónapja mintha már láttam volna ugyanezt a trailert japánul, lehetséges?
  • Darth Sith #1
    Trailer alapján nekem tetszik, várom, aztán majd elválik h milyen lett :)