Szekeres Viktor

Júniusban nálunk is a tavalyi év legjobb horrorja

Az év elején mi is írtunk arról, hogy a legnagyobb, horrorokkal foglalkozó oldalak szerint melyek voltak az év legjobb és legrosszabb filmjei - a legtöbb helyen a legjobbak között ott volt az a film, melynek már készül is az amerikai feldolgozása.

Természetesen a svéd vámpírfilmről van szó, a Låt den rätte komma in-ről, mely idehaza az Engedj be címen fog futni, míg az amerikai remake a Let Me In titulust kapta. A hazai forgalmazó a kultikus DVD- és mozifilmjeiről egyre inkább "elhíresülő" CornerFilm lesz, mely úgy tűnik a hazai piac fájó hiányzóira szakosodott, hiszen nekik köszönhettük az Ádám almáinak, a Fél Nelsonnak és a Látogatónak a bemutatóját.


A június 25-ére várható Engedj be! történetét inkább nem fednénk fel a szégyenlősebb olvasóink kedvéért, viszont a mellékelt előzetes alapján lehet egy, s másra következtetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fifi #16
    mert gyökér vagy...
    és ha gyökér vagy nem kell erőltetni a kommentet egy olyan filmnél, amit gyökerek nem érthetnek meg...
  • Kemény Husi #12
    Novemberben megjelenik nálunk a regény is, amiből készült. Nagyon ajánlott annak, aki hiányérzettel fejezte be a filmet, esetleg több belezésre vágyik a sztoriban.
  • winnie #11
    mármint ironikusat?
  • scagnetti #10
    Tőled nem is vártam más választ.
  • Al Ashrad #9
    Gyerekek, ezt a filmet nem lehet nem szeretni. Ez nemhogy a legjobb horror, az egyik legjobb film volt az utóbbi 2-3 évben. Nem kifejezetten horror, bár a nyomasztó jelleg végig érződik. Inkább olyan film, ami ülve hagyja a nézőt a végén még percekig aki gondolataiba mélyed. És én ezt svéd nyelven láttam angol felirattal. Így is döbbenetes volt. Zseniális színészi alakítások, nagyszerű történet, a legvégén maradt egy icipici hiányérzet, de ettől eltekintve is 10 ből 10 pont. Megnézős.
  • tmk #8
    Nekem is inkább egy művész film jutott erről a filmről eszembe.
    Nem az az akciódús horror, mint amit vártam, az adrenalin szintem minimális szinten volt, de azért tetszett.
    Én szeretem az amerikai feldolgozásokat, talán majd felpörgetik és rémisztőbb lesz, legalábbis reménykedem benne. Osztom az elöttem szóló véleményt és sztem is kicsit túlértékelt.
  • diablo1336 #7
    Ha a látogató az amire gondolok, akkor egy nagy ratyi film volt számomra.egész film alatt azt várod h történjen vmi és semmi-kb mint anno A falu.. Amugy ha vki jó darabolos horrort akar nézni akkor az fr. filmeket keressen manpság sztem azok a legjobbak.asszem origon volt anno egy összeállitás a legjobbakról.
  • MrBlowfish #6
    Senki ne várjon darabolós filmet. Nem is igazán horror, inkább egy el furi romantikus művészfilm horrorisztikus körítésben. Nekem mindenesetre tetszett.
  • sandor4 #5
    hát, megnéztem a bemutatót, de nem sok minden jött le belöle
    ez alapján eszembe nem jutna megnézni, de hogy igy beharangoztátok valszeg azért rászánom a két órát, aztán meglátjuk
  • winnie #4
    "a Martyrs volt, aminek sajnos szintén készül az amerikai verziója."

    király. akkor kivárom inkább.