Ötvös Tibor

Csak DVD-n a 30 nap éjszaka folytatása

A legújabb hírek szerint az Amerikában mérsékelt sikert aratott 30 nap éjszaka folytatása, a Dark Days nem kapja meg a mozis forgalmazás lehetőségét és rögtön DVD-re készítik.

A Steve Niles képregényéből készített 30 nap éjszaka egy szimpla, de élvezhető horrorfilm lett. Bár a rajongók nem igazán szerették meg az alkotást, a film a kasszáknál elfogadható mennyiségű pénzt termelt vissza. Épp ezért meglepő, hogy a korábban már rebesgetett második rész nem is kapja meg a mozis forgalmazás lehetőségét.



Ezt épp a képregény alkotója, Niles jelentette be. Indoklása szerint mivel a film nem érte el a célul kitűzött 100 millió dolláros minimális bevételi határt, így a második rész jóval kisebb pénzből, mindenféle sztár szerepeltetése nélkül készül el. A megjelenés időpontja még nincs kitűzve.

A Dark Days történetében Stella Oleson elköltözik Los Angelesbe, ahol is könyvet ír a Barrowban történtekről. Ám ezzel felhívja magára a vámpírok figyelmét, akik vadászni kezdenek rá. Stella célja azonban pontosan ez volt, hiszen csak egyetlen dolog lebeg a szeme előtt: a bosszú.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Nem volt rossz az 1, na de ez meg kisebb manibol?
  • koschwarz #6
    ez egy jó kis klausztrofóbiás vámpíros filmecske volt, megérdemel egy folytatást...

    ha már az anakondának is 4 rész jutott
    (már hiányolom az e heti anakonda4 hírt, lol)
  • winnie #5
    az alkonyat arra példa, hogy egy tiniközönség által istenített könyv címe is el tud adni bármit, legyen bármilyen rossz vagy szerepeljen akárki benne. olyan filmet keress, aminek nem volt népszerű előzménye és nem szerepel benne sztár. és sikeres volt. nem sok ilyen van. lehet, hogy te sem láttad őket. mert nincs benne olyan, akit ismersz.
  • gabeone #4
    Egy filmet mindig a sztárokkal akarnak eladni? Pénzéhes túlértékelt banda.. Az alkonyat című film a legjobb példa, hogy miért nem kellenek a sztárok a filmekhez. Amúgy pedig a sztárok szerintem fele annyi pénzért is elvállalnák a filmszerepeket ha nem lennének úgy túlértékelve.. Szinte az egész világon rossz a pénzkezelési rendszer.
  • Hitm@n #3
    Kár, h. így állnak a 2. részhez, nekem az első nagyon tetszett, sőt, az egyik kedvenc filmem.
    De ez a "bosszú" téma még jól is elsülhet...
  • kukacS3K #2
    az angol cím sokkal érthetőbb bár lényegében ugyan ez
  • LumberJacK #1
    "30 nap éjszaka"? Ez csak számomra nem áll össze? Miért nem "30 napnyi éjszaka" vagy valami, ha már...