Ötvös Tibor

A T-1000-es visszatér

A hírek szerint a Terminator ötödik részében megtudhatjuk, pontosan hogyan is készült az eddigi leghalálosabb gép, ami John Connor életére tört, a T-1000-es.

Korábban a Terminator: Megváltás rendezője, McG maga nyilatkozta, hogy ha lesz ötödik rész, akkor abban mindenképpen szeretné szerepeltetni Robert Patrickot, aki a második részben a T-1000-est alakította. Nos, a legújabb hírek szerint már el is kezdődtek a tárgyalások az esetleges szereplésről, de a színész ezúttal nem robotként térne vissza.



Patrick egy tudóst alakítana, aki a sejtreprodukciót kutatja, hogy egészségesebbek legyünk és olyan betegségek, mint a diabétesz, ne hátráltassák az embereket a harcban. McG ezen kívül azt is megmutatná, hogy miért is az ő alakjában tér vissza a robot, hogy John Connor életére törjön.

Érdekes ötletnek tűnik, ennek megvalósításához azonban kell a Megváltás sikere is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mihály #30
    huuhh állat!! nem is hittem volna, hogy visszatér a t-1000-es pe44írsze várható volt de akkor is csoda ráadásul ugyan úgy robert patrick játszaná! ő a másik legjobb és legalkalmasabb színész egy terminator szerepre arnold mellett, ők ketten valahogy a terminator szerepre születtek főleg arnold és nekik is áll a legjobban a terminator szerep!! épp ezért nem minden ember tud eljátszani egy terminatort, ahoz tényleg kell egy kis tehetség és némi gyakorlat! és arnold mellett persze robert patrick-nek van karakteres alkata!
    na mind1 minden esetre nagyon jó ötletnek tíűnik, alig várom az eredményt és persze a Terminator Megváltást!!!!
  • Zoliz #29
    Kérdezd meg Gyurcsányt biztos megmagyarázza neked, hogy élte túl Kyle!
  • St0RmTr00pEr #28
    A T1000 parányi, mikroszkopikus méretü részecskékből áll. Ezek együttesen veszik fel az emberi alakot, illetve a szilárdfém alakzatokat, és nyílván igy lemásolják az élő szövet tulajdonságait (vagyis a szövezet.) Tehát gyakorlatilag ilyenkor egy mesterséges, de élő szövetréteget alkotnak ezek a részecskék.
  • Seth #27
    De az az alak nem élő szövet, itt van a gond
  • Ginos #26
    Az ítélet napja nem marad el,csal elodázzák!!!!
  • Ginos #25
    Csak az jöhet át ,amin élő szövet van,tehát a t-1000 már a jővőben felvette a 'r.patrick" alakját,így jött át az idő kapun.Ez megmagyarázza azt is hogy a jővőben miféle ember volt akivel fizikai kapcsolatba került.Erre derülhet fény az 5.részben,hogy ez hogy történhetett.Én már nagyon várom!!!Olvassátok el a Stirling, S.M trilógiát!! Elég sok mindenre választ kaphattok!!!
    stirling trilogia
  • wolruf #24
    Nem, azt mondja, hogy a jövő most már bizonytalan. Nem '97 Augusztus 29-én lett, hanem máskor :)
    Főleg mert jött a naaaagy, gonosz Skynternet :)
  • dronkZero #23
    Skynet már biztos rájött közben, hogy lehet, az emberek meg még nem. Elvileg Connorék csak betörtek egy Skynet bázisra,és használták az ottani technikát.

    Egyébként nem arra lett szánva, hogy belegondoljunk. A 2 végén mintha lenne valami olyan szöveg, hogy elmaradt az Ítélet Napja. Aztán a 3-ban meg a sorozatban, meg a folytatásban meg mégsem. (Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem...)
  • Connector #22
    Még egy:HyBrYd által belinkelt videón nem biztos hogy látszik, de amikor Arnold megérkezik az időbuborék felületével érintkező tárgyak izzanak (még az aszfalt is). Elhiszem, hogy a terminátort ez nem zavarja, de kyle mondjuk szőröstül-bőröstül odasült volna.
  • Connector #21
    Hehh, épp tegnap néztem meg a T2 SE-t és való igaz, hogy a rendőr nem Robert Patrick. Viszont felfedezni véltem más furcsaságot. Az első részben Kyle azt mondta, hogy azért nem hozott át fegyvert az időben, mert csak elő anyagot lehet (ugye a T-100-on is elő szövet van). A mimetikus-polialloid (T-1000) szerintem nem elő :) és még csak nincs is rajta elő szövet. Akkor most hogy is jött át??? Vélemény, ötlet?