A T-1000-es visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huuhh állat!! nem is hittem volna, hogy visszatér a t-1000-es pe44írsze várható volt de akkor is csoda ráadásul ugyan úgy robert patrick játszaná! õ a másik legjobb és legalkalmasabb színész egy terminator szerepre arnold mellett, õk ketten valahogy a terminator szerepre születtek fõleg arnold és nekik is áll a legjobban a terminator szerep!! épp ezért nem minden ember tud eljátszani egy terminatort, ahoz tényleg kell egy kis tehetség és némi gyakorlat! és arnold mellett persze robert patrick-nek van karakteres alkata!
na mind1 minden esetre nagyon jó ötletnek tíûnik, alig várom az eredményt és persze a Terminator Megváltást!!!!
na mind1 minden esetre nagyon jó ötletnek tíûnik, alig várom az eredményt és persze a Terminator Megváltást!!!!
Kérdezd meg Gyurcsányt biztos megmagyarázza neked, hogy élte túl Kyle!
A T1000 parányi, mikroszkopikus méretü részecskékbõl áll. Ezek együttesen veszik fel az emberi alakot, illetve a szilárdfém alakzatokat, és nyílván igy lemásolják az élõ szövet tulajdonságait (vagyis a szövezet.) Tehát gyakorlatilag ilyenkor egy mesterséges, de élõ szövetréteget alkotnak ezek a részecskék.
http://st0rmy.blog.hu
Az ítélet napja nem marad el,csal elodázzák!!!!
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Csak az jöhet át ,amin élõ szövet van,tehát a t-1000 már a jõvõben felvette a 'r.patrick" alakját,így jött át az idõ kapun.Ez megmagyarázza azt is hogy a jõvõben miféle ember volt akivel fizikai kapcsolatba került.Erre derülhet fény az 5.részben,hogy ez hogy történhetett.Én már nagyon várom!!!Olvassátok el a Stirling, S.M trilógiát!! Elég sok mindenre választ kaphattok!!!
stirling trilogia
stirling trilogia
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Nem, azt mondja, hogy a jövõ most már bizonytalan. Nem '97 Augusztus 29-én lett, hanem máskor 😊
Fõleg mert jött a naaaagy, gonosz Skynternet 😊
Fõleg mert jött a naaaagy, gonosz Skynternet 😊
Skynet már biztos rájött közben, hogy lehet, az emberek meg még nem. Elvileg Connorék csak betörtek egy Skynet bázisra,és használták az ottani technikát.
Egyébként nem arra lett szánva, hogy belegondoljunk. A 2 végén mintha lenne valami olyan szöveg, hogy elmaradt az Ítélet Napja. Aztán a 3-ban meg a sorozatban, meg a folytatásban meg mégsem. (Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem...)
Egyébként nem arra lett szánva, hogy belegondoljunk. A 2 végén mintha lenne valami olyan szöveg, hogy elmaradt az Ítélet Napja. Aztán a 3-ban meg a sorozatban, meg a folytatásban meg mégsem. (Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem...)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Még egy:HyBrYd által belinkelt videón nem biztos hogy látszik, de amikor Arnold megérkezik az idõbuborék felületével érintkezõ tárgyak izzanak (még az aszfalt is). Elhiszem, hogy a terminátort ez nem zavarja, de kyle mondjuk szõröstül-bõröstül odasült volna.
Hehh, épp tegnap néztem meg a T2 SE-t és való igaz, hogy a rendõr nem Robert Patrick. Viszont felfedezni véltem más furcsaságot. Az elsõ részben Kyle azt mondta, hogy azért nem hozott át fegyvert az idõben, mert csak elõ anyagot lehet (ugye a T-100-on is elõ szövet van). A mimetikus-polialloid (T-1000) szerintem nem elõ 😊 és még csak nincs is rajta elõ szövet. Akkor most hogy is jött át??? Vélemény, ötlet?
Akiknek rossz a memóriája, itt egy kis segítség:
http://www.youtube.com/watch?v=t9okAf5-xCs 4:46-tól
http://www.youtube.com/watch?v=t9okAf5-xCs 4:46-tól
Te is olvasd el a többiek írását és nézd meg újra a filmet 😊
Hát ez igazán érdekes. A Terminátor 2-ben azért néz úgy ki a T1000 ahogy, mert az elsõ ember akit leutánzott és megölt egy rendõr volt. Kíváncsi leszek hogy magyarázzák ezt ki, hogy nem is, mert a doki és amúgy... Mindegy Lucas is megoldotta a csillagok háborognak 3. részet. Valahogy.
Azért valljuk be, faarcú robotot játszani nem kell nagy színészi tehetség.
...
Na ja. Hát igazából Arnienak sincs sok...
...
Na ja. Hát igazából Arnienak sincs sok...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
azóta Robert Patrick kicsit öregebb lett, de a T-1000-est szerintem elég jól eltalálta.
CaptainRumi - igazad van. Tévedtem. Az elsõ áldozata egy rendõr járõr volt, de ekkora már emberi alakot öltött. Pedig mekkora baki lett volna ha igazam van.... 😄
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
bevallom én se tudtam volna most hirtelen, szóval visszakerestem én is azért okoskodtam 😄
de gondoltam, hogy McG nem követne el ekkora bakit
de gondoltam, hogy McG nem követne el ekkora bakit
Nekem nagyon úgy rémlik pedig. de elõveszem, és megkeresem 😊 Az is megeshet hogy tévedek. Rég volt már hogy láttam.
Ezt te nézted be, mert való igaz hogy az elsõ áldozata egy rendõr volt, csak épp nem Robert Patrick alakította azt a rendõrt...
szóval: Te láttad a második részt?
szóval: Te láttad a második részt?
Bazz, tényleg!<#nevetes2>#nevetes2>
Erõsen sántít a sztori ebben az esetben. A T2-ben a T1000-es modell a legelsõ áldozata alakját vette fel, aki egy rendõr volt Robert Patrick szereplésével. Ezt benézték. Vagy nem látták a 2. részt?
"Salvation biztos kaszál majd" azért még várjuk meg a filmet, Max Paynet is mindenki várta, aztán láttuk mi lett belõle...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Nem csak a miért,hanem a hogyan is érdekes lesz,hiszen eddig a T1000-nek fizikai kontaktust kellett teremtenie azzal,akinek az alakját felvette...esetleg Teremtõje ellen fordult és megölte?
de mi ez a hogy ha lesz ötödik rész?...nem trilógiában gondolkoztak eleve?
de mi ez a hogy ha lesz ötödik rész?...nem trilógiában gondolkoztak eleve?
" Érdekes ötletnek tûnik, ennek megvalósításához azonban kell a Megváltás sikere is. "
Igen ez egy nagyon fontos mondat, köszönet érte a cikkírónak. Nem tudom majd mennyire illik bele majd a történetbe marcus a zombi robot.... na mindegy majd meglátjuk...
Igen ez egy nagyon fontos mondat, köszönet érte a cikkírónak. Nem tudom majd mennyire illik bele majd a történetbe marcus a zombi robot.... na mindegy majd meglátjuk...
Windows 7
Salvation biztos kaszál majd, legalábbis ismerõseim nagyrésze nézi majd. <#worship>#worship>
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Robert Patrick a gép szerepét is nagyszerûen alakította!
Legalább lesz valaki a régi részekbõl!
Bár úgy tudom Arnold is benne lesz a T5-ben, nem? Nem vagyok biztos benne..
Legalább lesz valaki a régi részekbõl!
Bár úgy tudom Arnold is benne lesz a T5-ben, nem? Nem vagyok biztos benne..
Ne, ez igen!
Egészen kerek kis történet lenne így a sorozat! <#wink>#wink><#pias>#pias>
Egészen kerek kis történet lenne így a sorozat! <#wink>#wink><#pias>#pias>