Szekeres Viktor

Csúszik a Sárkánylabdás mozifilm premierje

A Dragonball-film címe itthon szerencsére maradhatott Dragonball: Evolúció, hogy heteken belül idehaza is moziba kerüljön. Persze a Sárkánylabda kifejezés a Google szerint még így elég népszerű itthon.

És annak is hálát adhatnak sokan, hogy a népszerű anime feldolgozása magyar szinkronnal kerül vetítésre (persze egy budapesti moziban az angol nyelv szerelmesei feliratos kópiát is megtekinthetnek), hiszen a fiatalabb célközönség jobban élvezi a honosított filmeket.

Azonban odakünn, Amerikában, valami zűr lehet a filmmel kapcsolatban, ugyanis az eredetileg egy kiemelt szerdai napra, április 8-ra tervezett bemutatót a Fox stúdió visszamozgatta a megszokott péntekre, így a film csak április 10-én lesz látható az USA-ban.

A lépéssel minden bizonnyal azt akarják elérni, hogy az esetlegesen nem túlzottan jó nyitónapi eredmények ne befolyásolják a hétvégén moziba indulókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 05lampard #16
    Szekeres Viktor az MTA tiszteletbeli tagja lesz, ha így folytatja a nyelvújítást.
  • torcipepe #15
    jaja, a death note mozifilmek hamarabb készültek, mint az anime sorozat. csak itthon utóbbi sikere miatt hozták be a filmet is.
  • bender93 #14
    Szerény véleményem szerint ezzel a filmmel az lesz a baj hogy mindenki Dragon Ball-t vár.Pedig az előzetes alapján vagy én vagyok felületes, vagy nem sok köze van a DB-hez.Mert lehet annyira nem gagyi, de amiatt hogy a db-akarjuk benne látni, azáltal nem látjuk jó filmnek.
  • winnie #13
    a death note nem anime-ből készült.
  • zola2000 #12
    Arról bezzeg nem cikkezett ennyit az esgé...
  • zola2000 #11
    Eléggé szidják a filmet az amine rajongók, úgyhogy asszem nem nézem meg. Az egyetlen jófajta animéből készült mozifilm a death note -a halállista volt.
  • smaszi #10
    GG: Már ne haragudj, de tanulj meg először helyesen fogalmazni, mert komoly szenvedés olvasni a hsz.-ed (tudom, akkor ne olvassam...)
  • CaptainRumi #9
    Mit nem lehet ezen vágni?
    Nem az info érdekel, hanem, hogy stílusban ez most egy kerek nullásra sikeredett...

    "Persze a Sárkánylabda kifejezés a Google szerint még így elég népszerű itthon. "
    "Azonban odakünn, Amerikában, valami zűr lehet a filmmel kapcsolatban..."

    óvodások fogalmaznak ezen a szinten.
    Tud ennél jobbat is a Viktor (?) !!!
  • cateran #8
    "Jobb lett volna egy kosztumos filmet csinálni belőle"
    Ezt nem egészen értem....a DB nem a középkorban játszódik..vagy az őskorban...a szereplők kosztümjei -amennyire tudom- megfelelnek a manga/anime ábrázolásnak (nem kizárt hogy rosszul tudom,nem vagyok fan:))
  • GG #7
    Ha nem baj én a dragonballról írnék a cikk készítőjéről. A film SIRALMAS, DE QVRA NAGYON. Remélem lesz ebből is egy restart, mert amit kihoztak a jó alapanyagból az a legjobb megitélés szerint is egy amcsi is gagyi. Nagyon Lesztereótipizált, nagyon amerikaizált-modernesített. Semmi köze a dragonball univerzumhoz sajnos, Jobb lett volna egy kosztumos filmet csinálni belőle nem ezt a S Hitet.