Ötvös Tibor

Danny Boyle rendezi Bondot?

A legújabb hírek szerint a nyolc Oscart nyert Gettó milliomos rendezője, Danny Boyle készítheti a 23. James Bond filmet. Legalábbis az egyik angol magazin szerint a producerek felkeresték a rendezőt az ajánlattal.

A The Sun hasábjain jelent meg a hír, miszerint a 007-es filmek producere, Barbara Brocolli felajánlotta a rendezőnek a 23. James Bond film rendezésének lehetőségét. A cikk szerint Boyle hajlana is az ajánlatra, hiszen - bár korábban nem volt oda az ügynökért, de - mióta Daniel Craig szerepeltetésével egy új irányt vett a franchise - már ő is szívesen részt vállalna a dologból.


Na vajon melyik Boyle?

Ráadásul Boyle A partbeli producertársa, Callum McDougal elárulta, hogy ő is szerepet vállalna a filmből, mint producer. Hozzátette, hogy a rendezőt mindig is jobban érdekelte maga a film, mint a belőle megkereshető pénz. Az, hogy a már korábban kiszemelt és A Quantum csendjével sikerrel bemutatkozó Marc Forsterrel mi lesz, még a jövő zenéje.

Boyle időközben cáfolta az értesülést, így tovább maradnak a kérdőjelek a projekt körül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Nézőpont kérdése..szerintem a közelébe nem járt annak ami Bondot Bonddá teszi (elegancia,humor,stílus)még akkor se ha most alakul....
  • Etinger #4
    Legbondosabb Bond epizód volt...
  • gErIbÁ #3
    mintha valami olyasmit olvastam volna hogy mivel előröl kezdték az egészet még csak most kezd majd ki alakulni a bond féle imidzs ,de nem nagyon vettem észre a qvantum csendjében habár a végén mintha
  • TeDDyRuSh #2
    A lényeg, hogy ne haljon ki teljesen a 007-es feeling. Bár a leguccsó két sorozatnál elég kemény változások történtek e téren, de még elmegy, csak ne kurtítson most már senki JB imidzsén.
  • bmw #1
    Azert egy ilyen filmet nem kellene ossze hasonlitani egy Bond filmel.
    Azt is mas kepp kell rendezni, masfel otletek kellenek stb...