Szekeres Viktor

Új Terminátor: Megváltás előzetes

Miközben a rajongók várakozása egyre magasabb fokra hág az új McG-filmmel kapcsolatban, a Warner elénk vetett egy csontot, mely a Terminátor 4., Megváltás alcímű részének az előzetese. Talán ennyivel enyhíthetjük éhségünket a nyár eleji premierig.

Mint azt már leírtuk egy-két alkalommal, ezúttal Amerika van szerencsésebb helyzetben, hiszen nálunk, valószínűleg az Éjszaka a múzeumban 2. világpremierje miatt, csak két héttel a világpremier után kerül mozikba Christian Bale Terminátora.


De persze aki az elmúlt hónapokat anélkül kibírta, hogy lerágta volna a pórázt a nyakáról, annak minden bizonnyal az a 14 nap (sőt, a premier előtti előadásoknak köszönhetően talán még kevesebb) meg sem fog kottyanni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • codiac #41
    http://www.moviemaze.de/media/trailer/4210,terminator-4.html

    hát a magyar előzetest elnézve nem valószinű, hogy megnézem szinkronosan..
  • BobaFett #40
    HD-ben letölthető valahonnét ?
  • opeca #39
    Valszeg azért, mert némileg komolyabb töltényt használnak.
  • St0RmTr00pEr #38
    Nemtudom hogy hivatalos-e, de azért belinkelem:

    Szinkronos Trailer

    http://videa.hu/videok/film-animacio/terminator-megvaltas-elozetes-trailer-xPKEpdCAW5b0dfrn
  • ddt500 #37
    Ezt kár volt belinkelned.
  • koschwarz #36
    egyértelmű, hogy nem neked szólt, hanem aldo moronak :)))

    egyébként igaza van.
  • torcipepe #35
    ha ez nekem szólt, akkor valamit elnéztél, ha nem, akkor bocs.
  • cateran #34
    A Terminator sorozatot nem a filozofikus gondolatok miatt készítették (már az időutazás eleve paradoxon..) Kedvenc agyhalott kommentelöm, Aldo Moro irta volt most:"nagyon mese mese mátka." Szerintem is rettenetes,hogy nem megtörtént,valós események alapján csinálták....Pedig hát a T1 az teljesen valóságos volt 1 robottal a főszerepben,igaz? Mélyértelmű,elgondolkodtató drámét akarunk,igaz idióta? Elárulom,ha kinyitnád a csípás szemed és kötülnéznél a való világban,rettentő sok drámát és elgondolkodtató dolgot látnál magad körül...no persze ahhoz le kellene süllyedni a plebs szintjére,ami már nem tetszik,igaz? (persze érdekes dolog,hogyha nem szereted az agyatlan akciófilmeket,akkor minek nézed?)
    Én 1 dolgot remélek a T4-gyel kapcsolatban:SZÓRAKOZTATÓ legyen..kellemes kikapcsolódás...hogy ezt látvánnyal,történettel vagy ezek kombinációjával érik el,arra magasról szarok....
  • winnie #33
    sok terminátoros könyv jelent meg, sok magyar is. azokból is érdekes dolgokat lehet megtudni:)
  • Ginos #32
    Semmit se tudtok a terminator univerzumról!
    Ajánlom figyelmetekbe terminátor novella SM Stirling SM Stirling 3 kötetes könyvét ami a T2 folytatása, és elég érdekes dolgokat lehet megtudni