Új Terminátor: Megváltás előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.moviemaze.de/media/trailer/4210,terminator-4.html

hát a magyar elõzetest elnézve nem valószinû, hogy megnézem szinkronosan..

HD-ben letölthetõ valahonnét ?
Valszeg azért, mert némileg komolyabb töltényt használnak.
St0RmTr00pEr
Nemtudom hogy hivatalos-e, de azért belinkelem:

Szinkronos Trailer

http://videa.hu/videok/film-animacio/terminator-megvaltas-elozetes-trailer-xPKEpdCAW5b0dfrn

http://st0rmy.blog.hu

Ezt kár volt belinkelned.

koschwarz
egyértelmû, hogy nem neked szólt, hanem aldo moronak 😊))

egyébként igaza van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ha ez nekem szólt, akkor valamit elnéztél, ha nem, akkor bocs.

A Terminator sorozatot nem a filozofikus gondolatok miatt készítették (már az idõutazás eleve paradoxon..) Kedvenc agyhalott kommentelöm, Aldo Moro irta volt most:"nagyon mese mese mátka." Szerintem is rettenetes,hogy nem megtörtént,valós események alapján csinálták....Pedig hát a T1 az teljesen valóságos volt 1 robottal a fõszerepben,igaz? Mélyértelmû,elgondolkodtató drámét akarunk,igaz idióta? Elárulom,ha kinyitnád a csípás szemed és kötülnéznél a való világban,rettentõ sok drámát és elgondolkodtató dolgot látnál magad körül...no persze ahhoz le kellene süllyedni a plebs szintjére,ami már nem tetszik,igaz? (persze érdekes dolog,hogyha nem szereted az agyatlan akciófilmeket,akkor minek nézed?)
Én 1 dolgot remélek a T4-gyel kapcsolatban:SZÓRAKOZTATÓ legyen..kellemes kikapcsolódás...hogy ezt látvánnyal,történettel vagy ezek kombinációjával érik el,arra magasról szarok....
sok terminátoros könyv jelent meg, sok magyar is. azokból is érdekes dolgokat lehet megtudni😊
Semmit se tudtok a terminator univerzumról!
Ajánlom figyelmetekbe terminátor novella SM Stirling SM Stirling 3 kötetes könyvét ami a T2 folytatása, és elég érdekes dolgokat lehet megtudni

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Az a setalo nagy batar tiszta transformers.😊
Amugy meg fene tudja milyen lesz meg hat kerdes, hogy egyaltalan kellenek e tovabbi reszek az eddigi 3 utan...
gyakorlatilag minden rész között 8-10 év van.
csak azt nem értem, miért csak ilyen kevés robotot küldenek vissza az idõben. ha annyira megakarnák ölni John Conort, akkor simán visszaküldenék egy hadsereget.

koschwarz
állítólag lesz egy cameo-ja...de ezt úgysem lövik el egy elõzetesben.

Risu Führer
Swarci lesz a fõgonosz 😊))

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Ace Ventura? :-)
Ki tudja: Shcwarzi benne lesz valahogy?
Nem az a gáz, hogy motor, hanem, hogy nagyon mese mese mátka. A többi rész jónak tûnik, csak nehogy valami Transformers féle látványkavalkád legyen, közben meg egy nagy nulla.
Az acélmagvas Kalasnyikovba való lõszer köszönõviszonyban sincs azzal amit egy sima pisztolyból vagy sörétes puskából lõnek ki. Egyébként meg a T1-ben amikor csuklón lövik Arnit akkor azt azért megérzi mert javításokat kell eszközölnie magán.

koschwarz
egyértelmû.

m minnifield
én inkább moziban, hatalmas vásznon, dübörgõ hangfalak mellett élvezem.

immovable
Lehet letöltöm.
Bale meg, bár nincs sok konkurense ilyen téren, a lehet leges leg leg legesgsegesgleglegleglegjobb John Connor. Bár neki áll kb minden fõszerep 😊
baszki... vágom a centit.. wááááááááááááááááááááááááááááááá remélem Schwarzi bácsi is, egy-két percre, de feltûnik! Volt róla szó .. 😛
Seth
Már miért ne lenne baja? Sima lövedék lehet hogy nem árt neki, de vmi páncéltörõ burkolattal gondolom simán.

PSN ID.: Beegabor

megnyugodtam: 2:10 a film hossza, ami igencsak jónak mondható! 😊
Sûrû lesz a május, még a Star Treck is akkor jön😊
koschwarz
gyanítom, hogy a film elsõ fél órájában ez már ki fog derülni, mert ha figyelmesen nézed az elõzetest, pont ebbõl adódnak majd a történetet végigkísérõ konfliktusok és morális problémák...teljesen emberlelkû robot, aki még saját robot-mivoltával sem volt tisztában, stb, stb....

hát ez tényleg jónak tûnik! remélem meglesz cirka 2 óra a hossza és nem egy 1:20-as gyorsmozival rukkolnak elõ, mert az csúnya lenne.

ha szinkronnal jön tuti moziban nézem meg.
Szerintem a motoros jelenet nem gázos, ezzel is csak jobb lesz a film. Ne felejtsétek el hogy kb 10 évvel késõbb játszódik csak és ilyenkor még bicikli is könnyen elõfordulhat.😊
Transformer is jó lesz, az elsõ rész effektjei is megállná még a helyét most. Ettõl meg még biztosan hogy jobb is lesz.
A lényeg hogy a Terminátor újjabb része sem lesz unalmas és folytatják a sztorit is rendesen. Szerintem néhány rész után elérkezünk ahhoz a pillanathoz, amikor az emberek felszabadulnak. Nagyon sokat ugranak elõre az idõben is, eddig minden rész között több év telt el.

Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com

Most nem értem, minek lövi fejbe a helikopter alá szorult robotot, mikor elvileg a golyótól semmi baja nem lesz?? Valaki magyarázza már el...
OK ez jóval jobb mint az elõzõ trailer azután lemondtam a filmrõl de most magam alá...tam.. Ez most várom de a Transformer szerintem ennél csak gázosabb lesz azzal a hatalmas Fallent abroncssal.
"aki az elmúlt hónapokat anélkül kibírta, hogy lerágta volna a pórázt a nyakáról"

Pórázt?!! Én már a nyakamat is körberágtam vaze...<#wow3><#guluszem1><#ijedt>
a Sam Worthington által alakított karakter...
elvileg a jövõbõl jött...
Az a motoros forgolódás übergáz. A többi sztem is rendben lesz.
Tavalyi év is faja volt filmtermésben, az idei is! LOVE YOU HOLLYWOOD! LOVE YOU FOREWA!!!
2007 hét óta ömlenek a jobbnál jobb popcorn mozik...
T4 a cant wait kategória...bocs, hogy szétesett a komment, de ez qva jónak néz ki, és nagyon felpörögtem!
Remélem nem rontják el végül holmi pg-13 nak való meggfeleléssel.
alma2
huh, kb 45. masodpercnel azok a "motorok" nagyon nem kellett volna eroltetni, mint valami rossz b kategorias akciofilm, kb cobra 11 szintu hulyeseg... a tobbi viszont biztato !

szerintem

Ki az a Marcus?

enyhe spoileres ez a trailer...
Marcusról franc se gondolta volna hogy egy Terminátor...még ha õ ezt nem is tudja magáról ahogy láttuk.

de szerintem több Marcus képére készített T is lesz benne egyik meg lehet tényleg human
Rage47
ez nagyon durva lesz, nagyon várom
koschwarz
ha ebben az évben csak egy filmet nézhetnék meg, ez lenne az. no question.