Szekeres Viktor

Mozifilm készül a Battlestar Galacticából

Miközben a BSG-rajongók siratják kedvenc sorozatuk távozását (s közben halkan köszöntik a tavasszal DVD-n megjelenő folytatás/előzményszéria, a Caprica premierjét), annak tapsolhatnak, hogy az újabb formában reinkarnálódhat.

Az IGN Movies értesülései szerint ugyanis a Universal Pictures azt tervezi, hogy mozifilmet készít az itthon Csillagközi romboló címen futó scifiből, mégpedig az eredeti, 1978-as sorozatot készítő Glen A. Larson írói és produceri felügyelete mellett. (Larson a BSG mellett olyan sorozatok atyja, mint a Magnum, a Knight Rider vagy a Quincy.)

Ez azt is jelenti, hogy a film is az eredeti szérián alapulna, így nem a most lezáródó történet folytatását kapnánk meg. Bár a Universal egyelőre cáfolja a hírt, több forrás is megerősítőleg nyilatkozott az IGN-nek, így meglehet, hogy valóban vásznon is láthatjuk Cylonok támadását túlélő maroknyi embercsapat történetét, amely Adama parancsnok vezetésével egy távoli bolygót, a Földet keresi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blitzy #17
    Ez a két utolsó rész nagyon ott volt, végre hangulatában is. Bár kissé unalmasan nyitott, de a vége egész pörgős lett.
    SPOILER
    A zongorás rész nekem is tetszett, én leginkább arra lennék kíváncsi, mi a helyzet Starbuck múltjával, ki is ő valójában. Boomer újbóli árulása viszont kétféle érzést keltett bennem, hiszen tudom, mit érez az emberek iránt (az öreg elleni támadás reagálására gondolok), de azért ott volt az a másik érzés a "most már" cylon Galennel kapcsolatban.
  • Reg5 #16
    Ízlések. Nekem a 4x17-ben látott zongorás jelenet sokkal jobban tesztett(visszahozta a BSG életérzést), mint a pár résszel azelőtti lázadás.
  • bmw #15
    Hat a BSG utolso reszei egyre gyengebbek szerintem...
  • bitbandita #14
    Akit érdekel a BSG, annak ajánlom Freevo BSG blogját, már ha valaki nem ismerné. Ott is olvashattok az új mozifilmről.
  • bitbandita #13
    Na és hogy tetszett? Ez a rész k.rva jó volt, sokkal jobb -na nem mintha az rossz lett volna- mint az előző 4.16., és az a zongora, az a zene... teljesen kész voltam tőle.
  • torcipepe #12
    nekem az utolsó bekezdés alapján az jött le, hogy az a film ugyanarról fog szólni, mint az új sorozat. vagy csak viktor akar félrevezetni.
  • Victor1103 #11
    Galacticából sosem elég szal nyugodtan jöhet felőlem bármilyen formába.
  • winnie #10
    " Én értem, hogy franchise, meg addig üsd a vasat amíg meleg,"

    ha a sorozatot ismerőknek szólna, akkor nem sok vasat lehetne ütni azzal a 2 millió emberrel, velük a költségvetés sem jönne vissza - direkt el akarnak szerintem vonatkoztatni, hogy új nézőt is beszállhasson és ne gondoljon arra, hogy "ú, ezelőtt volt egy sorozat is".
  • MrBlowfish #9
    Ha ti tudtok valamit amit mi nem akkor osszátok már meg velünk. Insider infotok van, hogy szar lesz? Vagy miért fikázzátok már a bejelentést is?!

    Én várom a filmet, ami ha jó lessz akkor hozzáad a BSG univerzumhoz, viszont ha szar akkor nem vesz el belőle. Ennyi.
  • Flyinghair #8
    Nem xido! jól értelmezted. Tényleg ez a hír... Csak tudnám minek, csinálják ezt? Én értem, hogy franchise, meg addig üsd a vasat amíg meleg, de hogy más szereplőgárdával? Én nem tudom, hogy csak a cím elégséges lesz-e, beráncigálni a nézőt a moziba