Szekeres Viktor

A Superman rendezője készíti a Battlestar Galactica-mozifilmet

Nem kell attól félnünk, hogy a feldolgozás feldolgozását látjuk viszont a mozik vásznain, az EW értesülései szerint ugyanis a Superman visszatért, a Valkűrt és a Közönséges bűnözőket is rendező Bryan Singer az eredeti, 30 évvel ezelőtti tévésorozatig fog visszanyúlni saját verziójával.

A tervek szerint tehát a mozifilmben nem fog felbukkanni a Syfy csatornán nemrég befejeződött Csillagközi romboló karaktere, Singer, akárcsak J.J. Abrams a Star Trek esetében, a klasszikus karaktereket fogja vászonra vinni, fiatal színészek alakításában.

Singer verziója amellett, hogy a klasszikus sorozatra fog épülni, élvezni fogja az eredeti széria készítőjének, Glen A. Larsonnak támogatását is. Hogy ez jó hír vagy sem, azt nem tisztünk megítélni, egy azonban biztos, a klasszikus sorozatok sokaságát (BSG, Knight Rider, Magnum, Quincy) készítő Larson már évek óta nem vett részt semmilyen produkcióban tevékenyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkmall #6
    Megértem a frusztrációtokat, de gondolom mind egyetérthetünk, hogy lehet normálisabban is nyilatkozni. Naugye.
  • Sance231 #5
    A régi szériát? WTF? Abból túl sok jó nem sülhet ki, legjobb esetben is csak egy egyszerű akció-sci-fit fogunk kapni, ami a Star Treknek kifejezetten jól állt, de az új BSG után egy ilyesmi bizony nem fog nagyot ütni.
  • sandor8206 #4
    most teleszurkálhatnám és szétbas*hatnám a topikot a sok ST szereplővel aki nem éppen fotómodel, szóval hülyeségeket beszélsz.
  • Silenzio #3
    Olyan nehéz lett volna kiírni, hogy "A Superman visszatér rendezője...", seggfej? Bryan Singer és Richard Donner azért nem egykutya.
  • FoodLFG #2
    Nekem a BSG-ben az is tetszett, hogy pont nemcsak fiatal szereplőket pakoltak bele. Nem volt mindenki olyan unalmasan tökéletes, mint a star trekben és a hasonló sci-fikben
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Már megint...