Szekeres Viktor

Caprica: eddig csalódás

Alig két hete mutatták be az amerikai scifire szakosodott csatornán, a Syfy-on, az új Battlestar Galactica-sorozat előzményszériáját, a Capricát, s úgy tűnik, hogy már most meglehetősen sommás a véleménye a BSG rajongóknak.

A Caprica premier nézettségétől sem volt túlságosan elragadtatva a Syfy vezetősége, de az 1,6 millió néző körüli adatokat még lehetett arra fogni, hogy a két órás pilot már korábban megjelent DVD-n. Azonban a 2. részre nem hogy nőtt volna a nézettsége, de egyenesen csökkent, már csak nagyjából 1,4 millió néző kapcsolta be a tévéjét a folytatásra. A csatornának egyedül az jelenthet reményt, hogy míg sok idősebb néző lemorzsolódott, a fiatalok, a 18 és 49 év közötti korosztályt képviselők között az elvárásoknak megfelelően valóban növekedett a nézettség, igaz csak csekély mértékben.


A tervek szerint egyébként a Caprica, akárcsak a Stargate Universe, két adagban kerül a nézők elé, hiszen miután a 10. részt március végén letudja a csatorna, a maradék 9 rész csak ősszel kerülne adásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lollerka #6
    mit mondjak, nyaron:
    "Jaj de jo, lesz uj scifi sorozat, SGU meg Caprica."
    sgu 1 resz utan
    hagyjunk idot, lessz ez meg jobb is
    ez tart mostanaig szal nem tom ez meddig huzza ha nem tesznek bele valami ertelmes dolgot
    meg h felbehagyjak, ez marha ertelmes dolog volt...
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Valami nagyon durvát kell alkotniuk a következő 2 részben, mert ez így "Cancel" lesz... :(
  • cateran #4
    Kinos,de te is rosszul tudod..a szo onmagaban is hordoz jelentest,raadasul itt sommas velemenykent szerepelt " sommás a véleménye "....
    Amugy onmagaban annyit tesz, hogy rovid,egyszerusitett (Tolnai Nagylexikon)
  • Kindred Blades #3
    Magyar nyelvtanfolyam, különszám:

    A sommás szó ezen értelmében önmagában semmit nem jelent. Lehet sommásan elmarasztaló vagy sommásan dícsérő, de önmagában értelmetlen. Ha csak nem arra céloz a kedves cikkíró, hogy rövid, egyszerű, összefoglalt vélemény.

    Mert az még oké, hogy a fórum látogatói nem beszélnek magyarul, de legalább ne terjesszük ezt a hanyagságot az írók által is.
  • TeDDyRuSh #2
    Csatlakozom, Caprica jöhet!!
  • Andr0 #1
    a tervek valóban így vannak, hogy 2 adag lesz. De szerintem maga a sorozat nézettsége nőni fog!! Nem kapott elég reklámot eddig, talán ezért volt ilyen nézettség, amugy nagyon tuti a 'Cucc' reménykedjünk a legjobbakban:)