Szekeres Viktor

Túl drága az új Battlestar Galactica-sorozat

Bár már DVD-n megjelent tavasszal a Battlestar Galactica előzménysorozatának, a Capricának a nyitó, dupla epizódja, maga a sorozat csak januárban kerül képernyőkre, természetesen a DVD-s résszel nyitva.

A BSG rajongói minden bizonnyal epekedve várják, hogy a csillagkapu-sorozatok mintájára a Syfy csatorna továbbvigye a Battlestar Galactica márkanevet is, ami most az új sorozat, a Caprica formájában fog megvalósulni.


Azonban hiába van a készítőknek elég sok idejük a premierig, a gondok nem kerülték el őket. A legfőbb problémát természetesen a piszkos anyagiak jelentették, hiszen kiderült, hogy a meglévő költségvetésből nem tudják kihozni a sorozatot, köszönhetően annak, hogy leginkább a látványvilághoz nem volt elegendő a büdzsé.

Ennek eredményeként a készítők a csatornával egyetértésben amellett döntöttek, hogy inkább nem spórolnak, hanem egy epizóddal kevesebbet forgatnak le, így végül a Caprica 1. évadja nem 20, hanem csak 19 részből fog állni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Azért, reméljük, hogy lassan, talán évek (?) alatt belopja magát a szívünkbe, és be-bevillan néhány régi szereplő [természetesen a Cylon-ok közül, hiszen az emberi alakok még ekkor nem élnek]!
  • mojo68 #4
    Nekem bejött az első rész, érdekes az alapsztori és szerintem a karaktereket is egész jól eltalálták. A nyitó jelenet nekem kicsit túl intenzívre sikeredet de hát elmúltam negyven :) .
  • TommyGun #3
    Bemutatja hogy kezdődik el a cylonokkal a 40 éves háború :)
    Szerintem jó lesz ez bár akkora mélységet mint a BSG én sem várok.
  • emile zola #2
    hát nem tudom h mennyire lehet majd sikeres ez a sorozat, de nem hiszem h a BSG nyomdokaiba lép majd bármilyen szinten
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Helyes döntés!
    Reméljük, a következő - 2010-es - évben pedig kitermelik hozzá a folytatáshoz szükséges anyagiakat!
    [Az epizódok közti reklámok, a sorozattal kapcsolatos kiadványok, amennyiben valóban jó lesz a műsor, Amerikában - remélhetőleg - termelik majd a zöldhasúakat.]