Szekeres Viktor

Előrehozták a Terminátor: Megváltás premierjét

Aki úgy érezte, hogy a május 22-i dátum kibírhatatlan messzeségben van, az egy mikronnyit elmosolyodhat, hiszen a Warner úgy döntött, hogy előrehozza a Terminator Salvation címre hallgató folytatásfilm premierjét.

Miközben a világ bulvárrajongó fele azon csámcsog, hogy mennyire elküldte a fenébe Christian Bale a T4 forgatásának egyik közreműködőjét, a filmet gyártó stúdió csendben, már-már a fű alatt, előrehozta az amerikai premiert egy teljes nappal, vagyis így a Terminátor: Megváltás már május 21-én látható lesz.


Sajnos mindez a hazai bemutatót nem érinti, hiszen nálunk továbbra is június 4-re van kiírva a negyedik Terminátor-mozifilm, vagyis csak két héttel a világ után láthatjuk Christian Bale John Connorját, köszönhetően annak, hogy míg Amerikában két rivális stúdió nyugodtan egymásnak eresztheti a T4-et és az Éjszaka a múzeumban 2-t, itthon mindkét filmet az Intercom forgalmazza, így érthető módon nem akarnak saját maguknak konkurenciát támasztani.

Más kérdés, hogy így a szintén a fiatalokra hajtó, ugyancsak negyedik rész, a Halálos iram ellen kell megküzdenie McG filmjének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #27
    Akkor most elarulom neked, h a moziban (ha jol csinaljak) jobb a minoseg mint 1 atlagos Blu-Ray HD-alapu hazimozin.
    A TC-meg iszonytatoan szar dinamikaval rendelkezik, meg a DVD-hez kepest is, a tobbi zajrol es torzitasrol nem is beszelve..
    DVDscreen boven jo.. vkinek biztos. Engem spec a DVD felbontasa, kockasodasa is zavar, meg a mosottsaga, meg a bitmelysege (szine).. a Blu-Rayt nem tudom megvenni meg, v letolteni :(
  • sandor8206 #26
    sztem nem adta a nevét semmihez a T4-gyel kapcsolatban, semmi köze hozzá, annyi hogy ő ajánlotta Worthingtont (de ez gondolom neki is jó, mert így az Avatar filmjében már egy ismert színész fog játszani)+ő találta ki karaktereket, kvázi az alapfelállását, termik, connors, stb. ennyi köze van, vagyis semmi! Ezért nem is lesz olyan jó mint a T2, remélem T3 szintű lesz legalább csak akkor meg minek! Mototerminátorok odabasznak ,nagy ötlet
  • sandor8206 #25
    A TC a mozikópia bedigitalizált másolata, tehát "ugyanaz" a minőség mint a moziban persze kisebb Tv-képernyőnyi méretben!+DvdScreen max 1 hónap és van, az meg már bőven jó!!
  • Tetsuo #24
    jah, en sem ertem azokat az igenytelen fatokueket, akik Camos meg TCs verziora elvezkednek.
    Fel ev kesesben minden filmet megnezheti min. DVD minosegben, de neem, neki dinamikatlan, zajos, cirillbetus kell. Ha nem bir varni, (feltetelezem mert kvazi rajongo) mernem vesz 1 jegyet??
    Es telleg foleg a latvanyfilmeknel van ez.. :P
  • Tetsuo #23
    Ha jo lett volna a forgatokonyv, Cameron rendezné..
    innentol, csak a nevet adja marketing celbol.
  • benkoszabi #22
    nos. a film forgatókönyvét oscar és emmy díjas fószerek kreálták, mindamellett james cameron is közreműködött....aggodalomra ad okot a sok, amatőr, díjtalan és noname producer élükön andy g. vajnával, valamint egy szintén noname rendező.....remélem cameron azért atyáskodott valamennyire a filmen
  • unisol1 #21
    TeleCine, köszi! Pláne egy látványra rányomuló filmnél, gázos! Inkább 6 hónapot is várnék, hogy lássam normálisan, de ne kamerásan! UFF!
  • unisol1 #20
    :-) Sajnos nem tudok nagyon tiltakozni.
  • smaszi #19
    De kéne, pontosabban már kellett volna úgy 8-10 évvel ezelőtt, és akkor még talán feledhetetlen filmek is lehettek volna, de most maximum már csak élvezhetőek lesznek (ha lesznek még) Arnie és más fontosabb szereplők hiánya miatt...
  • bmw #18
    Hat igen mar nem kene tovabb vinni...