27
  • Tetsuo
    Akkor most elarulom neked, h a moziban (ha jol csinaljak) jobb a minoseg mint 1 atlagos Blu-Ray HD-alapu hazimozin.
    A TC-meg iszonytatoan szar dinamikaval rendelkezik, meg a DVD-hez kepest is, a tobbi zajrol es torzitasrol nem is beszelve..
    DVDscreen boven jo.. vkinek biztos. Engem spec a DVD felbontasa, kockasodasa is zavar, meg a mosottsaga, meg a bitmelysege (szine).. a Blu-Rayt nem tudom megvenni meg, v letolteni :(
  • sandor8206
    sztem nem adta a nevét semmihez a T4-gyel kapcsolatban, semmi köze hozzá, annyi hogy ő ajánlotta Worthingtont (de ez gondolom neki is jó, mert így az Avatar filmjében már egy ismert színész fog játszani)+ő találta ki karaktereket, kvázi az alapfelállását, termik, connors, stb. ennyi köze van, vagyis semmi! Ezért nem is lesz olyan jó mint a T2, remélem T3 szintű lesz legalább csak akkor meg minek! Mototerminátorok odabasznak ,nagy ötlet
  • sandor8206
    A TC a mozikópia bedigitalizált másolata, tehát "ugyanaz" a minőség mint a moziban persze kisebb Tv-képernyőnyi méretben!+DvdScreen max 1 hónap és van, az meg már bőven jó!!
  • Tetsuo
    jah, en sem ertem azokat az igenytelen fatokueket, akik Camos meg TCs verziora elvezkednek.
    Fel ev kesesben minden filmet megnezheti min. DVD minosegben, de neem, neki dinamikatlan, zajos, cirillbetus kell. Ha nem bir varni, (feltetelezem mert kvazi rajongo) mernem vesz 1 jegyet??
    Es telleg foleg a latvanyfilmeknel van ez.. :P
  • Tetsuo
    Ha jo lett volna a forgatokonyv, Cameron rendezné..
    innentol, csak a nevet adja marketing celbol.
  • benkoszabi
    nos. a film forgatókönyvét oscar és emmy díjas fószerek kreálták, mindamellett james cameron is közreműködött....aggodalomra ad okot a sok, amatőr, díjtalan és noname producer élükön andy g. vajnával, valamint egy szintén noname rendező.....remélem cameron azért atyáskodott valamennyire a filmen
  • unisol1
    TeleCine, köszi! Pláne egy látványra rányomuló filmnél, gázos! Inkább 6 hónapot is várnék, hogy lássam normálisan, de ne kamerásan! UFF!
  • unisol1
    :-) Sajnos nem tudok nagyon tiltakozni.
  • smaszi
    De kéne, pontosabban már kellett volna úgy 8-10 évvel ezelőtt, és akkor még talán feledhetetlen filmek is lehettek volna, de most maximum már csak élvezhetőek lesznek (ha lesznek még) Arnie és más fontosabb szereplők hiánya miatt...
  • bmw
    Hat igen mar nem kene tovabb vinni...
  • johny777
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez is egy hollywooody látvány film lesz. Nulla sztori, nulla párbeszéd, néhol egy két jó színész és ennyi. Ezek már a büdös jó életbe nem fognak egy jó filmet csinálni.
  • FlyingV
    nem csak az a baj, hogy ez már megint tök felesleges, értéktelen szar betűhalmaz, hanem hogy ez az 'ámokfutó' szerencsétlen még mindig írhat ide cikkeket..
  • god25
    Tehát a 22.-e is jó dátum. Ugyan is akkor lesz letölthető!
  • Tetsuo
    Welcome in SG, Welcome in Internet.
  • rudymester
    Micsoda hírérték...
  • winnie
    "főleg hogy még nem bukott."

nem-e? nehéz idők, hajnali mentőakció, az új világ, hogy csak az elmúlt 2-3 évből szemezgessek. pedig jó filmek, de anyagilag sajnos buktak. (inkább azt mondhatjuk, hogy volt 2-3 sikerfilmje.)
  • benkoszabi
    érdekes. már várom, de csak bale miatt. viszont a trailer-ből kitűnt pár dolog amit már mások is megemlítettek máshol. pl.:
    - atomháború után hh. nem koromfekete az ég? hiszen hirosimát teljesen elfedte napokra a por a levegőben, itt meg több száz atomrakétát lőnek ki....
    - amikor bale kiszáll a helikopterből, a heli alatt lévő cyborg-ot m16-al fejbelövi, ám mint tudjuk, a sima golyó nem fog rajtuk....nem nagy hiba, ám rajongóknak tuti fel fog tűnni....
    - 3. dolog, hogy egy ekkora franchise-t minek bíznak ez nonameg MCG-re? az meg ki? hisz volt neki 2 charlie angyalai és pár videóklipje....

tőlem amúgy meg is bukhatna a film, ha nem bale lenne benne....mert ő érte igazán kár lenne egy csúfos kudarc, főleg hogy még nem bukott.
  • Tetsuo
    ahhoz kepest h az elso meg retegfilm volt,.. most meg kommerszebb mint az Iccaka a muzeumban.
  • schrank
    nna annak aztán sok értelme lesz (amúgy én egy transzformersz klonra tippelek csak nem mesefilm lesz hanem scifi akció)
  • Aldo Moro
    És tényleg arról szól egy cikk, hogy ámerikában 1 nappal korábban adnak egy filmet, nálunk meg változatlan a premier? Köszönjük, nincs több kérdés...
  • Victor1103
    Ez tényleg a nap híre! 5 csillagot adtam a cikkre:D
  • Marko001
    Ne csicskázzál, csicska! :D
  • Sabcsee
    hát ez kurva nagy hír...thx h megosztottad velünk viktor
  • sandor8206
    JÚNIUS? Na addigra lesz egy fasza TC, azon letudom, ha értékelhető (lsd. nem csak bőrlehúzás mint T3, bár kétlem) akkor be lesz próbálva moziba is. Remény hal meg utoljára, bár eddig személy szerint semmi egetrengetőt nem láttam a trailerben, remélem film ok lesz, de főleg a sztori!
  • Dynamic
    Yeeeeeeeessss! Május 22-ig tuti megőrültem volna, de május 21 az oké, azt talán kibírom.
  • mihály
    huuuuu de örülünk, micsoda élmény az az 1 nap különbség, de kibaszott mind1 mert itthon rá két hét múlva lesz sajnod, csicska magyarok miatt!!
  • janivankenobi
    Halálos Iramban újabb melegparádéját szerintem simán lenyomja. Éjszaka a múzeumban meg nem értem miért van előbbre a magyar forgalmazónak, ki érti ezt. Én türelmesen kivárom a T4-et, ha csak megközelíti majd a második részt akkor is teljesen meg leszek vele elégedve.