Ötvös Tibor

Robert Rodriguez a Predator remake élén?

Robert Rodriguez cége, a Troublemaker Studios és a 20th Century Fox közösen készítik el a Predator újragondolását. A földönkívüli vadász alakja eddig mindössze két önálló filmben bukkant fel, de társszereplője volt az Alien vs. Predatornak is.

Már korábban is beszámoltunk róla, miszerint Hollywoodban komolyan tervezgetik, hogy új alapokról kezdik el a Predator-franchise-t és ezzel megpróbálják elfeledtetni az Aliens vs. Predator által okozott rossz emlékeket. Jelen állás szerint a produktum jó irányba halad, hiszen a hírek szerint Robert Rodriguez produceri felügyelete mellett készül majd el a film.



A sztori egyértelműen az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készített első rész feldolgozása lesz. A történet egy csapat kommandósról szól, akik egy bevetésük során a megszokott ellenfelek mellett egy idegen lénnyel is szembekerülnek. Az még nem tisztázott, hogy vajon Rodriguez a rendezői feladatokat is magára vállalja vagy sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #30
    Úgy bizony...és ezt sajna tapasztalatból mondom....
  • CloneB #29
    de mégis inkább ők mint uwe boll... mert ha valaki el tud valami Qrni az ő.
  • opeca #28
    Terror bolygó:)

    Na úgyhogy állapodjunk meg abban, hogy tud nagyon jó, meg nagyon szar filmeket csinálni, másfelől meg ha ő lenne a rendező, akkor már fájna, mert nem az ő stílusa.
    Értelmeszerűen egy rakás modern giccs átszivárgott Tarantinótól hozzá, de Tarantinónak is a kezét törném, ha hozzá merne nyúlni egy Predator filmhez.

    Nem az ő stílusuk. Nem kell erőltetni.
  • Wittgen #27
    Pont a PRedator film alapozta meg az egész PRedator-univerzumot, amit aztána 2. résszel, a könyvekkel, a játékokkal (AvsP1-2) felépítettek mások.

    Ha az új rész egy csapat kommandósról szól, akik a dzsungelben bohóckodnak, akkor nyugodtan beszélhetünk remake-ről. Bár szerintem nem lesz sikeres. A Predator film Swarcival mindig is etalon lesz.
  • Tetsuo #26
    senki nem beszelt eddig a sikerrol..
  • CaptainRumi #25
    Nem tudom, hogy honnan veszítek, hogy ha készül egy szar folytatás az elrontja a régit...

    a predator 1 2 mindig klasszikus marad !!
  • mistermiskolcz #24
    dehogy volt jobb!
  • i robot #23
    Miért kell egy jó filmet elrontani?
  • Athor #22
    Az AVP filmekkel az a gond, hogy a rendező, meg az egész team semmibe vette a rajongókat. Az eredeti mítosz szerint alienek sokkal később kerülnek a Földre, és csak mégkésőbb derül ki a predatorok alienvadászó hajlama. Ilyen mélyen belenyúlni a közismert mitológiába már nagyfokú hülyeségre vall... vagy nemtörődömségre. Ezek után én már egy lentebb említett repülésképes predatoron sem csodálkoznék. De azért remélem idáig azért mégsem süllyednek Hollywoodban.
  • schrank #21
    a pred 2 jobb volt mit az 1 !
    szerintem ha a rambó 4-et zabálja a közönség akkor a pred remake egy jó rendezővel tuti siker !