Szekeres Viktor

Penge is visszatérhet

Bár alapjában véve mindhárom eddigi Penge-mozi sikeres volt (persze a Guillermo Del Toro által rendezett másodikra ültek be a legtöbben), a 3. rész után mégsem folytatódott a sorozat, köszönhetően a lesújtó kritikáknak, a negatív közönségreakciónak. Azonban lehet, hogy új nap virradt a vámpírokra.

A harmadik film rendezője, David S. Goyer egy, a ShockTillYouDrop.com-nak adott interjújában elmondta, hogy már ő is hallott pletykákat, miszerint a stúdió szeretné újrakezdeni a Blade, vagyis a Penge-sorozatot (jut eszünkbe, egy 13 részes Penge-tévésorozat is készült az ikonikus képregény-hős kalandjaiból), mégpedig másik főszereplő színésszel, vagyis nem Wesley Snipes-szal, ami nem is csoda, hiszen a színészt a 2004-es Penge: Szentháromság óta nem is láthattuk mozifilmben.

Goyer, miután a 3. részben felvezetett Nightstalkerek spinoffja sem valósult meg, bevallása szerint megcsömörlött és megfogadta, hogy több vámpírfilmet nem fog készíteni, azonban egy olvasmányélményének köszönhetően visszatért a vér iránti étvágya, s elhatározta, hogy mégsem számol le örökre a műfajjal. Más kérdés, hogy Goyer minimum 10 évet várna egy remake/reboot elkészítésével, de nem ő hozza meg a döntést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #15
    az nem jó, akkor hogy hozod ki a poént?
  • JungleGeorge #14
    A Wahlberges film cime, Shooter.
  • kalapos01 #13
    Ejnye, süsükém. Ki mondta, hogy nem szerepelt filmben? Színész a lelkem. Évi 3-4 filmet forgat. (Más kérdés, hogy azok DVD-re gyártott szemetek, amit épeszű ember nem néz meg.)
  • ForgerON #12
    Szerintem nem Welsley-n múlt a dolog, simán jó lenne a remake/reboot-ban is. Az meg valóban sületlenség, hogy nem szerepelt azóta filmben. Idei filmje, az The Art of War II: Betrayal, mégha nem is volt maradandó, no de nem is ez volt a kérdés. Forrás
  • koimbra1978 #11
    Nem ül börtönben, megúszta...és dvd-re nyomatja a filmeket, de 2009-ben már látható lesz mozifilmben is
  • chronos75 #10
    Dvdre dolgozik, mint Steven Seagal... de az imdb szerint van már 3 filmje 2009-re kitűzve (mármint a bemutató):

    Chasing the Dragon (2009) (post-production) .... Agent Bo Monroe
    Brooklyn's Finest (2009) (completed) .... Caz
    Gallowwalker (2009) (completed) .... Aman

  • sandor8206 #9
    nem a mesterlövész inkább ? de az is csak dvd volt, nem mozis
  • winnie #8
    Az Orvlövész az Sniper (abban Mark Wahlberg szerepelt), a színész Snipes. Egy betű a difi, nem csoda, hogy ennyire megkavart.
  • Aldo Moro #7
    Szóval: Orvlövész. Bocs.
  • Aldo Moro #6
    "a színészt a 2004-es Penge: Szentháromság óta nem is láthattuk mozifilmben." És az Orvlóvész, vagy mi a cime, mi volt, ha nem mozifilm? Ekkora kamut egy cikkben! Komám!