Szekeres Viktor

Jön a Madagaszkár 3.

Ahogy az várható volt, a sikert és a sikeres folytatást is újabb rész követheti, így a Dreamworks sok-sok évre bekeretezheti az összes nyári premieridőpontot a naptárban. Ha egy üzlet egyszer beindul...

Az animációs filmeknél nagyjából egy három-négy éves újrázási pálya adja magát, így nem csoda, hogy Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks Animation feje is arról beszélt, hogy 2012-es premierre már elkezdték készíteni az újabb Madagaszkár-filmet.

Ez a lépés azt jelentheti, hogy ha a folytatás is sikert arat (ez lenne a papírforma), akkor a Shrek mellett egy újabb pár évente visszahozható, megújítható franchise-t teremne a DreamWorks-nek (a 4. Shrek-film 2010-ben érkezik), ami a Kung Fu Panda második részének borítékolható sikerével a négyéves ciklust majdnem teljesen kitöltené.

Az esetlegesen éveken át folytatható negyedik animációs film a Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs. Aliens) lehet, mely nálunk április másodikán kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkerlomy #10
    jajj hagyjátok már szegényt! Biztos csak elírta vagy összekeveri egy másik részével nem? :)
  • smaszi #9
    Ő egy időutazó, ezért látta már, nem tudtad?
  • npityusk #8
    "Szerintem jó volt, abszolút tetszett a Madagaszkár 1 és 3 " Hah 3 azt tölts már fel valami torrent oldalra mert itt csak 2012 re jön de ha te már láttad akkor RESPEKT
  • Narxis #7
    Szerintem jó volt, abszolút tetszett a Madagaszkár 1 és 3 is, Shrek úgyszintén. Úgy látom, hogy ezek az animációs filmek teljesen átveszik a családi filmek szerepét, nem túl gyerekesek, rengeteg poén van benne, érdekes néha izgalmas. Szóval örülök, hogy lesz folytatás.
  • Mister #6
    Szerintem sem volt valami jó a Madagascar2, dehát, ha van rá igény...
    Meg fogom nézni a 3.-at is, és szerintem az ilyen júzerekre alapoznak, mint én, hogy 1x úgyis megnézi.
    Bár, ha végre elkészül a házimozi rendszerem, akkor kevesebbet megyek majd a "nagy" mozikba.
  • TeDDyRuSh #5
    Nekem a 2. rész nem jött be. Pedig sokszor próbáltam nekiesni, de nem jött össze. Pedig Viktornak tetszett:)

    Amúgy előfordul, hogy jönnek ki a szar folytatások. PL.: Narnia Egy baromi jó első résaz után egy gyenge második. Gondolom van egy határ ahol még érdemes csinálni. Biztos van egy szorzó a Dreamworks-nél is. Mondjuk:
    (gyártási ktség + marketing ktség) x 1,36
  • wolruf #4
    A pingvinek miatt ezt is megnézem Azok legalább tényleg jópofák voltak :)
  • diablo1336 #3
    Hát a shrek az igen! az jó animáció bár a harmadik már gyengécske volt, madagaszkár meg egyszer megnézhető de nem igazán volt jó sztem.
  • winnie #2
    ha van második része, akkor már nem sikertelen egy film, hiszen nem véletlenül fektetnek bele újra. (általában) - attól, hogy gyenge, még lehet sikeres, előfordult a világtörténelemben:)
  • Broafka #1
    nem pont viktor mondta, hogy a sikertelen első rész után egy egy poénnal jobb 2. részt kaptunk? (igaz!) most meg a sikert sikerre halmozó... mi?

    amúgy meg, ez a vacak madagaszkár másoknál nem bukott meg?
    szerintem valami borzalom!