Szekeres Viktor

2010-ben érkezik a Battlestar Galactica folytatása

A Csillagközi romboló rajongói ekkor tekinthetik meg először az előzménysorozat első epizódját, hiszen a SciFi Channel úgy döntött, hogy BSG-ből sosem elég és a 2009-ben befejeződő sorozat megérdemel egy spinoffot.

A Caprica névre hallgató projektet nemrégen az eredeti Battlestar Galactica-feldolgozás (hmm...) készítői tárták a SciFi Channel vezetői elé, akik decemberig gondolkodtak, majd mondták ki a 90 perces pilótafilm láttán a verdiktet: szükségük van a sorozatra. (Nem okozott túl nagy meglepetést ezen döntés.)

A 2010-ben startoló Caprica a dupla pilottal együtt 20 epizódot fog tartalmazni és a Battlestar Galacticához vezető eseményeket ismerteti meg a nézővel, lévén 50 évvel a mostani BSG előtt fog játszódni. Az Esai Morales, Alessandra Toressani, Eric Stoltz, Paula Malcomson és Polly Walker főszereplésével készülő sorozat előzetesét itt lehet megnézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    "Könyörgöm, miért kell állandóan eröltetni az előzményekről szóló filmeket."

    nem azt akartad írni, hogy miért nem erőltetik az előzménysorozatokat? hány előzménysorozatot láttál vagy ismersz? épp ez az, hogy ilyen alig van.

    "Kit érdekel, ha már egyszer úgy is tudjuk mi lesz a végkifejlet."

    ja. le a történelmi filmekkel, úgyis tudjuk, ki nyeri a világháborút. de ez win-win szituáció. nem kell nézned. akit érdekel, az pedig megnézi.

    nem mellesleg éppen az a legjobb bennük, hogy tudjuk, mi lesz a végkifejlet, az ezzel a trükkel operáló sorozatok, filmek általában a legütősebbek (saját vélemény), hiszen ez is jelzi, hogy nem a befejezés számít, hanem az oda vezető út, amely során az írók kiélhetik a fantáziájukat. (ld. lost, terminator: sarah connor chronicles, heroes, how i met your moter, az új l word évad, the nine és még sokan mások)

    sőt, jack and bobby. alap. vagy ott a reunion.(sőt, a smallville:) vagy mekkora volt a damages. vagy az odyssey 5 a föld felrobbanásával.

    mennyire ütős filmkezdet, ha valami sokkal kezdődik a film és utána meg lehet nézni az oda vezető utat, ld. mementó, közönséges bűnözők, visszafordíthatatlan, stb.
  • winnie #6
    de azt mindenki tudja, hogy 2009-ben jön. nem mellesleg ez így önsorsrontás. az ember kiakad, hogy kattint, mert gondolom az zavarja, hogy rabolják az idejét, majd beír, amivel rádupláz az időrablásra saját szakállra:)
  • Andrew01 #5
    Valamivel el kell adni a cikket. Csak szomorú, hogy a cikkíró csak ebben a formában tudja megtenni.
    Én is majdnem kitértem a hitemből amikor megláttam, hogy előzménysorozat. Nyilván ha a címben utalt volna rá, hogy az előzménysorozatról van szó nem néztem volna meg a cikket.

    Könyörgöm, miért kell állandóan eröltetni az előzményekről szóló filmeket. Kit érdekel, ha már egyszer úgy is tudjuk mi lesz a végkifejlet. Ráadásul nem mindig tudja olyankor az ember, hogy ki kivel van.

    A inkább a záró évadot kellene folytatni Baltar eszmefuttatásai nélkül, több űrös jelenettel.
  • freemanone #4
    mért kell szopatni az embert..? Én is rögtön a záróévadra vagyis a 4. évad második felére gondoltam....
  • Chocho #3
    "Fooolytatáááása.. Nooooooormááális????"
  • blitzy #2
    Na igen, a címet mindig eltolja Viktor... ha esetleg a cikket nem is.
  • LumberJacK #1
    Ez aztán frappáns cím mit ne mondjak. A vér is meghűlt bennem, azt hittem a záró évad második felét tolják odébb...