Szekeres Viktor

A Terminátor 4-előzetes előzetese

Eleddig az volt a divat, hogy az egyes filmek premierjét és előzetesét teaserek, beetető előzetesek vezetik fel. Az elmúlt években már egy film premierje kapcsán azt is lehetett tudni, hogy mely új produkciók előzetesei lesznek láthatóak előtte.

Azt például már tudni, hogy a Terminátor: Megváltás (Terminator: Salvation) hivatalos előzetese az Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still) kópiáihoz van csatolva, annak december 12-i premierjétől kezdve lesz látható.


De ettől még korábban is magunkévá tehetünk pár jelenetsort abból a két és fél percből, ugyanis az Entertainment Tonight egyik adásában mutatott pár másodpercet a soron következő előzetesből. A filmet egyébként Amerikában május 22-án, míg nálunk az Éjszaka a múzeumban 2. premierje miatt június 4-én fogják bemutatni az előzetes tervek szerint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #24
    Sajnos úgy érzem emiatt bukás lesz, de még ha csoda történik akkor is maximum 4-es lesz a film az 5-ből és nem überelheti a második részt. Amitől mégjobban félek, hogy a történet sem lesz lehengerlő mint az első rész kapcsán. De legalább fantáziálhatunk, aztán megkapjuk. A semmit.
  • pauly #23
    ja és persze Stan Winston nélkül :(
  • pauly #22
    Meg Cameron nélkül...
  • Atisz #21
    Schwarzi nélkül ez olyan mint Die Hard Willis, vagy Indiana Jones Ford nélkül... bár a hangulat és az akció elviheti a hátán a filmet.
  • m minnifield #20
    nem tudom mennyire éri majd el a regények színvonalát a film, de azt 1000csiliárd %-ra veszem, hogy az alkotók nem magyar terminátor könyveket olvasgatnak elalvás előtt...( ez nem válasz volt berserk87 üzenetére, hanem inkább továbbgondolás)
  • benkoszabi #19
    az óriásrobot tényleg gagyi....egyszerűen hülyén néz ki, transformers beűtése van...de engem mindig is jobban izgattak a korábbi filmeken azok a kis háborús bejátszások, amelyek a jövőben voltak...szal jöhet....amugy cameron-é azér lett klasszikus, mert amellett hogy egy zseniális rendező, otthon van a fizikában...amugy meg a nasa tanácsának tagja...szal nem lehet hülyegyerek...
  • chase #18
    Ilyen óriásrobotot azért nem kellene belerakni már!
  • berserk87 #17
    Én már nagyon várom. Imádom a terminátor filmeket, könyveket, kivétel a 3. mozifilm és a sorozat, azok nagyon gyengék lettek. Végre a jövőben fog zajlani a cselekmény. Már a 3. rész előtt is erre vágytam. Regényben nagyon jók voltak azok a részek, amik a jövőben zajlottak, legalább azt a szintet érjék el és akkor hatalmas siker lesz. Hatalmas bevételt fog produkálni a film, ebben teljesen biztos vagyok.
  • Kmarha #16
    ez elvileg még a háború kezdete.. itt még nem jelennek meg a bőr gépek, még csak a váz lesz ha jól tudom.

    de számítógéppel bármikor varázsolnak szerintem Arnold arcot, főleg hogy azokat csak mészárolják (vagy fordítva) és nagyon nem kell beszéltetniük, nem azok lesznek a főszerepben :D
  • tpeterr #15
    Szerintem kellett a harmadik rész, mégha nem is volt valami hajde nagy film, mert így kerek a történet. Elvégre az a rész mutatja be, hogy hogyan 'önállósult' a skynet.