24
  • Zoliz
    Sajnos úgy érzem emiatt bukás lesz, de még ha csoda történik akkor is maximum 4-es lesz a film az 5-ből és nem überelheti a második részt. Amitől mégjobban félek, hogy a történet sem lesz lehengerlő mint az első rész kapcsán. De legalább fantáziálhatunk, aztán megkapjuk. A semmit.
  • pauly
    ja és persze Stan Winston nélkül :(
  • pauly
    Meg Cameron nélkül...
  • Atisz #21
    Schwarzi nélkül ez olyan mint Die Hard Willis, vagy Indiana Jones Ford nélkül... bár a hangulat és az akció elviheti a hátán a filmet.
  • m minnifield
    nem tudom mennyire éri majd el a regények színvonalát a film, de azt 1000csiliárd %-ra veszem, hogy az alkotók nem magyar terminátor könyveket olvasgatnak elalvás előtt...( ez nem válasz volt berserk87 üzenetére, hanem inkább továbbgondolás)
  • benkoszabi
    az óriásrobot tényleg gagyi....egyszerűen hülyén néz ki, transformers beűtése van...de engem mindig is jobban izgattak a korábbi filmeken azok a kis háborús bejátszások, amelyek a jövőben voltak...szal jöhet....amugy cameron-é azér lett klasszikus, mert amellett hogy egy zseniális rendező, otthon van a fizikában...amugy meg a nasa tanácsának tagja...szal nem lehet hülyegyerek...
  • chase
    Ilyen óriásrobotot azért nem kellene belerakni már!
  • berserk87
    Én már nagyon várom. Imádom a terminátor filmeket, könyveket, kivétel a 3. mozifilm és a sorozat, azok nagyon gyengék lettek. Végre a jövőben fog zajlani a cselekmény. Már a 3. rész előtt is erre vágytam. Regényben nagyon jók voltak azok a részek, amik a jövőben zajlottak, legalább azt a szintet érjék el és akkor hatalmas siker lesz. Hatalmas bevételt fog produkálni a film, ebben teljesen biztos vagyok.
  • Kmarha
    ez elvileg még a háború kezdete.. itt még nem jelennek meg a bőr gépek, még csak a váz lesz ha jól tudom.

de számítógéppel bármikor varázsolnak szerintem Arnold arcot, főleg hogy azokat csak mészárolják (vagy fordítva) és nagyon nem kell beszéltetniük, nem azok lesznek a főszerepben :D
  • tpeterr
    Szerintem kellett a harmadik rész, mégha nem is volt valami hajde nagy film, mert így kerek a történet. Elvégre az a rész mutatja be, hogy hogyan 'önállósult' a skynet.
  • bmw
    Ez mar egy kalap fos. Nem kellene meg tobb bor errol....
  • koschwarz
    McG is tud zúzást mutatni, csak a történet is legyen jó, amit elé tolnak. akkor a többi miatt nem aggódom.
  • Lame
    Azer en meg nem temetnem. Krisztiannak az utobbi idoben eleg jo filmjei voltak. A ad nemi okot a bizakodasra. Radasul vegre a jovoben jatszodik, ami teret enged egy jo kis haborus zuasnak is. Mondjuk, ha meg James Cameron is ott lenne a stablistan akkor biztosabb lennek a dologban, hogy jo kis film lesz :)
  • koschwarz
    végre berúgják ezt a ziccert is! (értsd: végre egy rész ami a háborúban játszódik).

kár volt a 3. részért. ennek kellett volna a 3-nak lennie. azért lett olyan "semmilyen" ahogy lumberjack írta, mert tényleg 3x akarták lenyomni a torkunkon ugyanazt. és ezt úgy mondom, mint terminátor-univerzum fan. a sorozatot is követem, lol, pedig az is lehetne jobb is (bár én szeretem).
  • lokko
    Christian Bale neve után a BEGINS felirat egy trélerbe ??? ez gyanúsan szuggesszív ... szemétség ?!!
  • Victor1103
    Én már annyira várom ezt a rész!Csak legyen jó durva és inkább horrorisztikus.Lehessen azt érezni a robotokon hogy ezek tényleg hidegvérű gyilkosok mint a 2. részben mert a 3.ba inkább már ilyen akcióhősszerű embereknek néztek ki
  • LumberJacK
    Ebben van a igazság, a III. rész kicsit valóban olyan semmilyen lett, azonban ebben a részben szerintem lesz potenciál. Reményemet jelen pillanatban alapvetően csak Christian Bale személye élteti, bár szerencsére az előzetesek is igencsak tetszetősek.
  • Neton
    Hja, sanszos, h csak a nevek meg a filmcím lesz ugyanaz, mint ami a Terminátorban volt, amúgy 1 semmit mondó jövőben levő lövölde lesz. Kár a Terminator franchise-ért, szerintem már a 3-ik részt is hiba volt megcsinálni. Ehhh... :S
  • sandor8206
  • torcipepe
    aki terminátor-hiányban szenved, nézze meg az Universal Soliders nevezetű hihetetlenül szar harmadosztályú izét.
  • DonMaros
    Megkésett hír, de megszoktuk
  • sandor8206
    a legjobbak a mototerminátorok lesznek, remélem lesz olyan rész, ahol kilövik a kerekét az meg kicseréli magának :-D amúgy a film várós, csak a sztori jó legyen, mert eksön lófaszt nem számít, akkor ez is csak egy újabb bőrlehúzás lesz.
  • bippo
    Engem kicsit a Transformersre emlékeztetett ez a teaser.
  • JL666
    és ebbe ki lesz schwarzenegger helyett a terminator? obama vagy gyúsány?