Ötvös Tibor

Alakul a Zöld Lámpás sorsa is

Bár hazánkban nem igazán ismert a hivatalosan Zöld Lámpás névre hallgató szuperhős, ám világszerte komoly rajongótáborral bír. Most a film forgatókönyvéért felelős Marc Guggenheim osztott meg pár részletet egy újságíróval.

Klikk ide!
Azt MTV-nek adott interjúban a Zöld Lámpás filmet készítő Guggenheim (tegyük rögtön hozzá, hogy "csak" társíró Michael Green és Greg Berlant mellett) rögtön azzal kezdte, hogy jelenleg már a harmadik változatot készítik el a forgatókönyvből és kifejtette, hogy milyen keményen dolgozik a szuperhős koncepciójáért felelős Brian Murray is.

"El kell mondanom, hogy a dizájn egyszerűen fantasztikus" - kezdte Guggenheim. " Nagyon nehéz kiválasztani a kedvencemet. De az Oa első vázlatai rendkívül látványosak. Olyan hely, mint Oa még nem szerepelt a vásznakon. Korábban voltak bizonyos pletykák, miszerint Clark Kent felbukkan a Batman: Kezdődik!-ben, méghozzá Tom Welling alakjában a fiatal Bruce Wayne társaságában. Ez végül kimaradt, mert nagyon ingoványos a talaj. De Robert Downey Jr. cameója A hihetetlen Hulkban nagyon tetszett" - folytatta az író.

"Épp ezért a bennem lévő rajongó szívesen látna valami ilyesmit a Zöld Lámpás esetében is és szó is van róla, hogy vagy Brandon Routh vagy pedig Tom Welling feltűnik a mozifilmben. De ezt nem én döntöm el."

Angolul tudók itt ismerhetik meg a hőst.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #6
    Pedig az igazság ligájában is benne van, asszem :)
  • Vardar #5
    Én most a Mortal Kombat vs. DC kapcsán tudtam meg, hogy létezik:D
  • immovable #4
    lol film lesz ez is :D
  • Beepitettember #3
    Zöld Lámpás Ennél idiótább név nincs is!
    Vagy esetleg lehetne még olyan szuperhős, hogy Kék Ballonkabát vagy a Sárga Pumpa
  • Broafka #2
    én igen, szerintem manapság elég ismert
  • nohea #1
    ...hát, green fairyt azt ismerek, green lanternt nem :D