Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: X-Men Origins Wolverine

Újabb képek érkeztek a hamarosan moziba kerülő X-Men Origins: Wolverine című "mellékágból". A film főszereplője ismét Hugh Jackman, és Farkas titokzatos múltját ismerjük meg.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Fox a már bizonyára tervbe vett negyedik X-Men film mellett számos "mellékágat" is filmre szeretne vinni. A Wolverine érkezik a leghamarabb, májusban már a mozikba kerül Farkas első bevetése. De Magneto és az ifjú mutánsok is fellépnek a vásznakra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Most előbbihez érkeztek új képek. Az X-Men Origins: Wolverine kapcsán napvilágot láttak már botrányok de az első előzetes mindenkit meggyőzött a filmről. A ma megjelent képek - bár új infót nem adnak a filmből -, de a rajongók vágyainak kielégítésére egy ideig alkalmasak lesznek. A film Farkas és bajtársa, későbbi ellenfele, Kardfog első bevetését követi nyomon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #16
    rozsomakaki még nem látott rozsomákot az nézze meg.
  • isthun #15
    Egyetértek Waterhorse!Amúgy a Schwarzenegger nevével is gondok voltak,de az emberek megszokták,azaz bejött!Rozsomák.Mi a baj ezzel?
  • Waterhorse #14
    Amikor 90 körül megláttam az első képregényt az újságos kirakatában, én is néztem, hogy mi van, de nem a Rozsomák néven. Azon röhögtem hülyére magam, hogy X-Men. Aztán megismertem, amikor már tudtam mi is ez nem volt röhelyes.

    "az emberek legtöbbje azt se tudja h mi is az! ÉS nincs hozzá képi elgondolás a fejében a farkashoz meg van... "

    Ez enyhén szólva szomorú dolog, megdöbbent. Dehát nincs miot tenni a tény az, hogy az emberek manapság jobban tudják pl. ki is az a Győzike, mint milyen élőlény a Rozsomák.
  • m minnifield #13
    gondold el, mostantól ha azt mondják, hogy rozsomákhorda, egyből mindenkinek egy csapat apró hugh jackman jut eszébe
  • Nethyrrea #12
    nem, de itt ráadásul egyáltalán nem is fog hasonlítani az x-men 1-es kardfogra.
  • Zro #11
    Pedig ha Rozsomáknak hagyták volna, már mindenkinek lenne elgondolása a fejében a rozsomákhoz is...
  • koschwarz #10
    "az emberek legtöbbje azt se tudja h mi is az! ÉS nincs hozzá képi elgondolás a fejében a farkashoz meg van... "

    na erről van szó. ezért lett "farkas" magyarul.
  • CaptainRumi #9
    ma megjelent képek .......
    jaaaah, vagy még aznap megírják a cikket amikor megjelennek a képek és hosszú napokig várni kell a moderálásra amit nagyon kétlek vagy Tibiék azt hiszik, hogy a pórnép beveszi azt, hogy ők egyből frissen tálalják a legújabb infókat...
  • Shiwo #8
    lehet hüle kérdés, de legalább Kardfogot ugyanaz fogja játszani, aki az x-men 1ben is játszotta ? (lusta vok utánanézni :)
  • Zro #7
    Nyáron a lemmingeket ássa ki, a rénszarvas- vagy jávorszarvas-borjakat próbálja elfogni, a tundrán portyázva a télről maradt tetemeket és gyümölcsöket fogyaszt.

    Télen az addig nehézkes állatból harcias ragadozó válik: a havon nesztelen siklással meglepi a fajdokat, havasi nyulakat. Bőrhártyás mancsaival a havon futva a nagyobb és gyorsabb állatokat is legyűri (akik nyáron elfutnának előle). Más ragadozók zsákmányát elorozza, a rókát, hiúzt is megtámadja, csak a farkasok elől tér ki. Erős tarkóharapással teríti le áldozatát, amit nem tud megenni, azt elrejti, és később fogyasztja el: a torkos, zabáló névre egyáltalán nem szolgált rá. Ha kell a medvét is megtámadja, hogy elorozza zsákmányát. Az emberre is veszélyes lehet.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsom%C3%A1k