Ötvös Tibor

X-Men Origins: Magneto infók

Miközben szép lassan közeledik az X-Men Origins: Wolverine hivatalos premiere, addig Aaron Sims, a Magnetóról szóló mellékág karakterdizájnere elcsepegtetett pár érdekességet a fémek uráról.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, miszerint Wolverine mellett az X-Men-franchise másik alakja, Magneto is megkapja a maga saját "eredetfilmjét". Mivel azonban Farkas kalandját tartotta fontosabbnak a Fox, így napi szinten mindenki arról beszélt, a fémek ura pedig kicsit háttérbe szorult.



Ám a héten az X-Men Origins: Magneto karaktereiért felelős Aaron Sims nyilatkozott a filmről, melyre sajnos még legalább két évet várnunk kell. Először is a sztori az első részben megkezdett történetet veszi fel, vagyis Magnetót a nácik egy táborba zárják, ahol kiderült, mire is képes. A film Magneto fiatal korát mutatja be és természetesen rajta kívül még számtalan más mutáns is felbukkan a sztoriban.

Charles Xavier biztosan ott lesz, hiszen a prof fontos szerepet játszott a fiatal Eric életében. Sims azt is elárulta, hogy a film nagyon sötét tónusú lesz és rengeteg halál és szenvedés lesz benne. Sajnos még elég sokat kell rá várnunk, hiszen Sims először a Zöld Lámpást készíti el, míg a rendezőnek kiszemelt David Goyer A láthatatlan ember, SupeMax és Baltimore, or The Steadfast Tin Soldier and the Vampire című filmeket forgatja le előbb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Talley #15
    De ha jól emlékszem Magneto nem a táborban lett Magneto, hanem miután megölték (nem engedték neki, hogy megmentse) a feleségét és a lányát.
    Én inkább annak örülnék, ha arról szólna mikor találkozott a Professzorral.
  • DarkEvilPiccolo #14
    Jó, csak mi most elkezdtünk egy kicsit filózni, hogy mi lenne ha összekerülne e két karakter. Amúgy pirospont a témáért. Köszi bender93! :DDD
  • 0Speed0 #13
    Sztem azért sokan megértették, hogy melyik 'népcsoportra'célzott
  • Wittgen #12
    Hú srácok, azt hiszem a 3-as és 4-es hsz-t nagyon benéztétek egyáltalán nem a Vasember vs Magneto harcra vonatkoztak . Nem értettétek meg úgy látom.

    Oltári nagy poén volt 05lampard
  • scagnetti #11
    Magneto,nácitábor,halál,szenvedés.
    Ha ezt egy nagyon fasza forgatókönyvbe összegyúrják, a rendező is érteni fogja a dolgát, és a stúdiótulajok sem szólnak bele, akkor valami elképesztő nagyot lehetne ebből kihozni.
    Kíváncsian várom!
  • Talley #10
    Ez tény, de Magnetonak az erejét, ha fémmel van kapcsolatban (vagy bármivel, amire hat a mágnesesség) nem az izmait, hanem a képességét kell nézni.
    Szerintem Magneto amúgy simán le tudná győzni Vasembert, de csak addig, amíg nincs a páncéljában egy kis darab fém se (de mivel ember, így benne biztos van :D).
  • DarkEvilPiccolo #9
    Nah jó, végülis nem badarság, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a nyámnyila Magneto ki üssön egy olyan valakit mint Vasember. A Marvel képregényekben osztályozva vannak a karakterek, méghozzá úgy, hogy 1-től 100 tonnáig. Vasember, Hulk, Juggernaut (Bulldózer) pl. a 100-as kategóriában vannak, illetve Hulk-nál az van, hogy 100 tonna vagy a felett bármekkora lehet az ereje. Neki alapba ekkora az ereje, csak hát köztudott, hogy minnél dühösebb, annál erősebb. Jó, Vasember fémből van, szóval elviekben Magneto-nak le kéne gyűrnie. Viszont számomra az valahogy megemészthetetlen lenne.
  • DarkEvilPiccolo #8
    Badarság. Magnetonak hiába van a mágneses képessége, Vasember egyrészt kibaxott erős, másrészt meg szétbombázná Magnetot úgy, hogy még a közelébe sem kellene mennie.
  • 0Speed0 #7
    Csak arany-alumínium?! Mert akkor ba**hatná magneto a képességét ellene...
  • torcipepe #6
    nem lenne nagy csata, Magneto darált húst csinálna a vasemberből, majd konzervként eladná :)