Szekeres Viktor

Kitűzték az X-Men: Wolverine premierdátumát

A 20th Century Fox jó érzékkel egyszerre pihenteti és tovább facsarja az X-Men franchise-t mégpedig azzal a trükkel, hogy az X-Men szereplői közül az egyik legnépszerűbbet tolja a következő filmben előtérbe. Természetesen Rozsomákról van szó, akit Hugh Jackman alakított az eddigi filmekben.

A Rozsomák-mozi X-Men Origins: Wolverine címre fog hallgatni, vagyis Logan karakterének előtörténetét lesz hivatott elmesélni és az előcímből azt sejthetjük, hogy siker esetén további X-Men elő-, illetőleg eredettörténetekkel is el leszünk látva.

A stúdió a Wolverine-mozi premierjének dátumát 2009. május elsejére tűzte ki, amely elég agresszív lépésnek minősíthető, hiszen korábban ugyanarra a péntekre jelentette be a Disney legújabb családi kalandfilmjének, a G-Force-nak a premierjét, melyben egy ördögi milliárdos világhódítási terveit kívánják megakadályozni annak kísérleti alanyai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rita1230 #21
    bár az x-men 3 hát nemtudom nem erre a végkifejletre vártam de amugy jó volt meg minden csak sokan meghaltak akiket birtam pedig már tökre örültem hogy jin nemtudom hogy irják a nevét szoval hogy ö is vissza jön de nem igy.
  • rita1230 #20
    nemtudom te most akkor a filmet szereted vagy szidod nekem speciel farkas a kedvenc föhösöm és szerintem találó is .karmai vannak és tényleg olyan az egész megjelenése meg minden birom a modorát
  • Kojiro #19
    Benyelő Benő, Cókmókus, Homokember... :D

    Na én azon akadtam ki az x-men 1 szinkronjában, hogy van egy jelenet, mikor Vihar ködöt csinál, hogy a Blackbirddel oda tudjanak titokban repülni a Szabadság-szoborhoz, és az egyik kikötői alkalmazott azt mondja: "vihar közeledik" (storm gathering) és ENNEK ELLENÉRE Ciklon lett csóringer neve, pedig ezzel még a poént is lemészárolták és eleve a vihar szó is 2 szótag, kiejtés szempontjából pedig mind2 magas majd mély szótag. Hát ez kész. Monnyon le!
  • xen #18
    Még másfél év, ezek kínoznak engem. A Magneto-t is nagyon várom, ő a legjobb rosszfiú.
  • Waterhorse #17
    Hát nem tudom a Farkas mennyivel jobb, vagy csak engem zavar a fallikus jelentése, ez nem hogy furcsa de még röhejes is. Az egész csak megszokás ill. megismerés kérdése. Amikor először életembe kezembe került egy Pókember füzet, amiről akkor még azt sem tudtam micsoda, az is elég poénosan hagzott + mikor először láttam 94 tájékán az X-Ment az újságosnál, haverokkal szó szerint szakadtunk a nevetéstől. És azért vannak egyéb furcsa hangzású nevek: Szivacsember, Cölöpverő, Csúszka, Rozmár, Haspók, Gyilkos Gébics, Csalogány, Olvasztár, Rakéta Robi stb. de miután megismerjük a karakter képességeit, és van egy kis alapismeret a valódi nevet viselő élőlénnyel kapcsolatban, már elfogadhatóak ezek a nevek is.
  • winnie #16
    és a wolverine angolul nem hangzik hülyén. vagy az, hogy farkas? farok? kempelen farkas? farkas bertalak?
  • knightbali #15
    reméljük nem PG-13 lesz, mert akármekkora fan vagyok, ha ezt ilyen korhatárral betolnák, biztos nem ülnék be a moziba.
  • Spectrum #14
    A magyar nyelvben hangzik hülyén amikor kiejtjük, így világos?
  • pauly #13
    Na ja,hú de nagy baj :P
  • winnie #12
    ja, aki nagy fan. és a mozinézők zöme? nem véletlen, hogy max 1-2 hét különbséggel mernek bemutatni nagy filmeket.