Ötvös Tibor

Felfutott az Alkonyat sztárjainak ára

Egész Amerika Alkonyat-lázban ég. A vámpíros Rómeo és Júlia sztori bődületes siker, melynek hatására a főszerepet alakító színészeknek közel hatszorosára emelkedett a gázsija.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a Stephenie Meyer könyvéből készült Alkonyat már első hétvégéjén büdzséjének közel dupláját hozta be, ráadásul azóta is napi 4-6 millió dollár között kaszál. A Summit Entertainment azonnal parancsot adott a második rész elkészítésére, melynek előállítási költségei már biztosan nem állnak meg 37 millió dollárnál.


Joker szerepére pályázol?

A főszerepet alakító 22 éves Robert Pattinson és a 18 esztendős Kristin Stewart ugyanis magasabb fizetési követeléssel álltak elő. A két fiatal már nem elégszik meg az Alkonyatért kapott fejenkénti 2 millió dollárral és innentől fogva minden egyes részért fejenként 12 millió dollárt kapnak. Mivel még további három könyv vár megfilmesítésre, ezért ez barátok között is 36 milliós fizetséget jelent.

Persze a Narnia krónikáihoz hasonlóan elképzelhető, hogy ez a csoda is csak egy napig tart és a New Moon bukik. Akkor pedig nem biztos, hogy további részek készülnek. A második részt márciusban kezdik el forgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gamecube86 #10
    imdb... nevetséges... Nincs rossz film, csak kritikusok.
    Őt pedig azért fizetik hogy lefikázzon vagy az egekig magasztaljon valamit amit hozzá értő szemekkel próbál elemezgetni. Lásd: Viktor barátunk...

    Ha egy honlapon 5000 homokos tag van, és 5000-en arra szavaznak hogy össze házasodhassanak akkor az emberek 100%-a arra szavazott? Nézőpont kérdése, de a sárgolyón még él sok milliárd ember... Ennyit aZ Imdb-ről...
  • waterman #9
    ez az imdb rating eléggé félrevezető tud azért lenni. ez egy nagy átlag, ami nem veszi figyelembe, hogy nekem mi a favorizált stílusom. például a jumper 5.9 kapott, ami engem például teljesen lekötött, mert egy olyan témát dolgozott fel, amiből sok mindent ki lehet hozni (mondjuk azt én is elismerem, hogy helyenként nagyon klisés volt). ha a twilight-ban nem csináltak ordenáré gagyi történetet, akkor az is valószínűleg jó lesz.
    néztem én már olyan filmet, ami 4.3-at kapott és mégis tetszett.
  • zsutyesz #8
    szerintem nagyon jó film, nekem nagyon tetszett!
  • berserk87 #7
    Az 5.8 pont imdb-n nem gyenge sőt elég jónak számít. 6 körül már csak jó filmek vannak, bár én szerintem elég 7-8 pont felettieket megnézni abból is elég sok van. Csak kedvenc színészeim vagy egy jó történet miatt teszek kivételt. Az 5 alatt jönnek a gyenge filmek és ami 3 alatt van az már kifejezetten pocsék. De ha azt nézzük, hogy a Twilight-ot még csak most mutatták be és azok látták akiket érdekel és valószínű, hogy moziban, ami szerintem hozzáad elég sokat az élményhez, akkor tényleg nem egy erős kezdés ez az 5.8, de viszont sokan szavaztak, így már nem is rossz ez az átlag.
    A The man from earth-re se szavaztak sokkal többen pedig egy nagyon jó film, ajánlom mindenkinek. 8.2-őt kapott, és számomra ez volt 2007-ben az év legkellemesebb meglepetése filmek terén. Semmit se vártam a filmtől, ismeretlen színészek vannak benne, mégis állat film volt.
    http://www.imdb.com/title/tt0756683/
  • Vucli #6
    Hát imdb-n kemény 5.8 pontot ért el, ami elég gyenge eredmény. Igaz van pár alacsony pontszámú film, ami nekem nagyon bejön.
  • berserk87 #5
    "Talan inkabb a masodik szezont / evadot nem ? :)"

    Ez egy film, nem pedig sorozat, te valamit nagyon elnéztél. Szerintem a True Blood-dal keverted össze.
    Ez a Twilight:
    http://www.imdb.com/title/tt1099212/
  • Mister #4
    ez 1 mozifilm, nem tévésorozat :)
  • Szolnokboy1 #3
    lol :)

    ez a Kristen Stewart most az aktuális kedvencem, nagyon bejön a csaj. Ezt a Twilight-ot is szinte csak miatta fogom megnézni. :)
  • Johnny Maize #2
    Nem
  • AnarchoiD #1
    A második részt márciusban kezdik el forgatni.


    Talan inkabb a masodik szezont / evadot nem ? :)