Ötvös Tibor

Mozgó Terminator plakát

Egy nagyon eredeti és egyedi plakáttal leptek meg minket a Sony Pictures marketingesei. A Terminator Salvation-t népszerűsíteni hivatott "poszter" flash alapú és nagyon hangulatos.

Klikk ide!
Természetesen a jobbra látható plakát csak a végeredmény, az eredetit itt lehet mozgásban megtekinteni. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Terminator Salvation a 2009-es év egyik legjobban várt filmje. A május 22-én mozikba kerülő filmről elég sok pletykát hallani, ám viszonylag kevés az, aminek alapja is van.

Miután a rendező, McG is tudja, hogy egy Terminator film mit sem ér a T-800-as nélkül, így nemrégiben lenyilatkozta, miszerint Schwarzi felbukkan majd a filmben. A direktor elmondása szerint a kormányzónak alig pár órát kellett a díszletben tölteni. Az IL&M munkatársai lemodellezték az arcát és ezt használják majd fel a filmben. Azt, hogy pontosan mi is lesz a szerepe a T-800-as terminátornak, még nem tudni.

A rajongók azonban tudhatják, hogy a harmadik részben az autóban ülve a terminátor elárulja Connornak, hogy ő ölte meg a jövőben. A Terminator Salvation sztorija ismét John Connor köré épül. John az emberiség vezetője a Skynet ellenében. Egy nap azonban felbukkan egy titokzatos idegen, Marcus Wright, akinek utolsó emléke az, hogy a halálsoron várja sorsának beteljesülését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #13
    A 3. részt gyakorlatilag semmismek tekintem az első két részhez képest Vajna egy nagy szart rendezett nem terminator filmet...Tömve bakikkal hibákkal...Remélem a 4 jó lesz....
  • smaszi #12
    Ha bele is teszik, szvsz maximun csak egy-két perc erejéig...
    Amúgy én is nagyon várom már...de még kell párat hunyni a premierig...:(
  • Aldo Moro #11
    Nagyon látványos a plakát, remélem Schwarzit is beleteszik a filmbe.
  • bitbandita #10
    zsííííííír...
  • lama king19 #9
    remélem olyan jó lesz a film is, mint ez a poszter :)
  • CaptainRumi #8
    erről, hogy Schwarczi feltűnik a filmben azóta már cáfolat is érkezett...
    hiszen McG nek nem igazán jött át az ILM munkája a Kormányzó-reprezentációban és mivel az idő szorít így lehet, hogy nem is fogják erőltetni Arnold felbukkanását....

    Fő a naprakézség kedves SG.hu
  • akyyy #7
    el is vinnék egyből
  • Broafka #6
    de a hivatalos oldalon működik, tényleg faja
  • Broafka #5
    én ebből nem látok semmit se! :(
    csak naaagy fekete semmit :(
  • BandiG #4
    Most, hogy már falra is lehet ilyeneket rakni, így szerintem egyre több lesz. (a kijelzős reklámokra gondolok pl metróknál)