Mozgó Terminator plakát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3. részt gyakorlatilag semmismek tekintem az elsõ két részhez képest Vajna egy nagy szart rendezett nem terminator filmet...Tömve bakikkal hibákkal...Remélem a 4 jó lesz....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha bele is teszik, szvsz maximun csak egy-két perc erejéig...
Amúgy én is nagyon várom már...de még kell párat hunyni a premierig...😞
Amúgy én is nagyon várom már...de még kell párat hunyni a premierig...😞
Nagyon látványos a plakát, remélem Schwarzit is beleteszik a filmbe.
zsííííííír...
remélem olyan jó lesz a film is, mint ez a poszter 😊
errõl, hogy Schwarczi feltûnik a filmben azóta már cáfolat is érkezett...
hiszen McG nek nem igazán jött át az ILM munkája a Kormányzó-reprezentációban és mivel az idõ szorít így lehet, hogy nem is fogják erõltetni Arnold felbukkanását....
Fõ a naprakézség kedves SG.hu
hiszen McG nek nem igazán jött át az ILM munkája a Kormányzó-reprezentációban és mivel az idõ szorít így lehet, hogy nem is fogják erõltetni Arnold felbukkanását....
Fõ a naprakézség kedves SG.hu
el is vinnék egybõl
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de a hivatalos oldalon mûködik, tényleg faja
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
én ebbõl nem látok semmit se! 😞
csak naaagy fekete semmit 😞
csak naaagy fekete semmit 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Most, hogy már falra is lehet ilyeneket rakni, így szerintem egyre több lesz. (a kijelzõs reklámokra gondolok pl metróknál)
Te mirõl beszélsz???
Elkúrni az idõt? Szerinted aki ezt csinálta, az annyit pöcsölt vele? Meg különben is, a poszterek a marketingesek dolga, nem pedig a visual effekt készítõké.
Nagyon dúrva, és remélem lesz még ehhez hasonló a jövöben, nem csak Terminátor filmnél.
Elkúrni az idõt? Szerinted aki ezt csinálta, az annyit pöcsölt vele? Meg különben is, a poszterek a marketingesek dolga, nem pedig a visual effekt készítõké.
Nagyon dúrva, és remélem lesz még ehhez hasonló a jövöben, nem csak Terminátor filmnél.
Hatásos, de nem ilyesmikkel kéne a drága idõt elkúrni
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"