Szekeres Viktor

Csúcsnézettség Harrison Ford megerőszakolásáért

Hollywood bizony ingerülten hördült fel, amikor meglátták az immáron sokak örömére nálunk is fogható Comedy Central egyik premierjében a South Park 12. évadjának visszatérő epizódjának meglehetősen inkriminált képsorait.

A reakció nem csoda, hiszen a jelenetben George Lucas és Steven Spielberg közelíti meg Harrison Ford Indiana Jones-karakterét anális jellegű érdeklődéssel, hogy az egy erőszaktételben csúcsosodjon ki. A Parker-Stone íróduó így próbálta kifejezni az előnyári Indiana Jones 4-gyel kapcsolatos rajongói frusztrációt, miszerint az új Indy-film nem volt méltó az elődök emlékeihez, sőt mi több, porba is gyalázta azt.


A közönség - ahogyan az várható volt - zabálta a zenitjén meglehetősen régen túlhaladó, manapság csak önmagát keresgélő sorozat ezen epizódját, 3,7 millióan ültek le a képernyő elé, hogy lehetőség szerint végigröhögjék a 20 percet. Ezen nézettség azt is jelentette, hogy 1999 óta nem volt ilyen nézett őszi South Park-premier.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1Obi1 #24
    A SP már a 10. évad óta nagyon gyenge. Régebben egy részben több vicc és mondanivaló volt egyszerre mint most egy egész évadban. Most már csak baromságok vannak benne, minden 2. arról szól hogy kiderül valamiről valami hihetetlenül nagy titok. És persze csak botránykoztatni tud, olyanokkal hogy az angol királynő febelövi magát, és hogy Bono igazából egy darab sz/r. És telibebaxták az egészet ezzel a 2.5 d-s grafikával, ami a régi hangulatos "papírból kivágott" stílusnak a töredékét se hozza. És még ők kritizálnak mindenkit hogy meggyalázzák a klasszikusokat!
  • t3kn0k0l #23
    LÁRIFÁRI ugyanúgy ma is tudnak filmet csinálni. (legfeljebb ne a tömegfilmeket keressük ;] ) az már régen rossz ha többéves (évtizedes) kasszasikereket akarnak továbbgörgetni új ötletek helyett.
    ellenpélda pauly-nak: ottvan a horrorra akadva. maga nevében első résszel elég jól sikerült, azért végignevetted a teltházas mozikban is és sok jelent mondta ma is szállóigeként hallatszik a 4-6os villamoson. bumm legyen második is :| bumm legyen akkor gyorsan egy harmadik is :/ jajj srácok mégegy csak mégegy! "egy időben csinálták" legalábbis ugyanabban az évtizedben, de el lehet szúrni.
  • lamella #22
    Lehet neked nem változik az ízlésed, hozzáállásod a dolgokhoz 1,5 évtized alatt. S már 8 évesen is azt mondtad volna, hogy bizza ez a 4. rész nem olyan jó, mint az első 3. A 4. Jones kaland igazi vesztesei szerintem azok, akik úgy nőttek fel, hogy a gyermeki rácsodálkozás helyett a kritikus szemüvegén keresztül vizslatják a filmet.

    De, ha rosszabb is lenne mint a többi rész... Kérek egy címet, ahol a 4. rész lefölözte volna az elődöket.
  • pauly #21
    Amúgy arról már beszélni is hülyeség,hogy ugyanezt 92-ben csinálták volna akkor tetszene stb,ha akkor csinálták volna meg a 4. részt,akkor nagy valószínűséggel sokkal jobb lenne a történet is,nem beszélve 1-2 jelenetről,amit SAJNOS ma már megtudtak oldani cg segítségével...
    Tehát végülis igazad van,ha 92-ben csinálták volna meg a 4. részt ,akkor biztos tetszene,akkor még azért tudtak filmet csinálni...
  • pauly #20
    "Ezzel azért nem értek egyet, mivel ha pl. most vagy 30, akkor 92-ben 14 évesen látva teljesen más lenne a hozzáállásod,"
    Nem.
  • Chocho #19
    Egyetértek...

    Winnie-nek is igaza van abban, hogy a rajongó az rajongó, ezért nem vehető teljesen objektívnek a véleménye. Viszont ezek alapján a SP alkotói a világ összes filmjét fikázhatnák, a Keresztapával és a Sötét Lovaggal egyetemben... Pedig azok tényleg jó filmek.
  • lamella #18
    Ezzel azért nem értek egyet, mivel ha pl. most vagy 30, akkor 92-ben 14 évesen látva teljesen más lenne a hozzáállásod, s az emberek nagy részének. Az első 3 filmnek nem lenne 19 évnyi nosztalgikus hangulattal töltött előnye a 4. résszel szemben. De, aki elnézi nekem a "koponyát", annak én elnézem a "templomot" :)
  • pauly #17
    Ki mondta hogy azért nem tetszik?Attól még tetszene végülis ha jó lenne a történet...bár igaz,hogy ezt is telenyomták rendesen cg-vel sajnos,ott is azt használtak ahol nem kellett volna...
    Ok,a hangulatát valamennyire hozza,van 1-2 jó jelenet benne,és ennyi...
  • CaptainRumi #16
    az Indy esetét kifejtenéd? miért nem létezik számodra?
    mert mai technikával készült? ez nem indok

    és ne mondja senki, hogy nem hozza a régi filmek hangulatát...mert már uncsi szöveg és nem is igaz
  • pauly #15
    "Ha pl. ugyanez a film '92-ben készült volna, akkor kevesebb embernek lenne vele problémája."
    Ugyanúgy nem tetszene :)
    És nem az a baj hogy felnőttünk vagy nem,mert a régi részeket a mai napig imádom...Ezt meg megnéztem,jó volt,egyszer nézhető,de nem vágyok rá hogy megint megnézzem...Számomra úgy mint terminator 3,indy 4 sincs :) die hard 4-ről már nem is beszélve...