Szekeres Viktor

Megint cenzúrázták a South Parkot - itt a videó

Úgy tűnik, hogy nem minden országban tartják olyan szaporán a lépést az amerikai South Park-epizódokkal, mint nálunk, hiszen akad, ahol még csak most járnak a 2005-ös epizódoknál. Ettől függetlenül persze a régi részeket is be lehet tiltani.

Ezúttal Oroszországban, a 2x2 elnevezésű csatornának nem tetszett az, ahogy a South Park készítői ábrázolni merészelték Vlagyimir Putyint, ezért rövid úton eltávolították az epizódból a kérdéses szegmenst, amin az elnök az ország legatyásodásán szomorkodik és azt feltételezi, hogy Bush "telefontréfálkozik" vele, mikor Kyle megkéri őt, hogy repítsék elő őt a Holdra.


Bár már pár nap eltelt az eset óta, továbbra sem lehet tudni, hogy a csatorna cenzúrázta-e saját magát vagy fentről szóltak le. Az orosz ORTT szóvivője mindenesetre azt nyilatkozta, hogy ők sosem szólnak bele szerkesztési kérdésekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kadar1 #6
    Ne menjünk messze , ott van a Family Guy, én azt csak úgy tudom nézni , ha letöltöm az epizódokat miket felraktak valahova.Na abba is van mint az ncis-be , hogy megy a magyar hang , majd angol , majd megint magyar .Azért észre lehet venni , hogy megvannak vagdosva .A jelenet milyensége miatt ki van vágva- pl az ncis-be mikor csontot vágnak , vagy a csont belsejét fúrják , vagy mikor boncolásnál a felnyitáskor, vagy a belső szerv kivételnél hiányoznak részek a nálunk vetített epizódokból.
  • winnie #5
    ebben igazad van, de kivételekből ne általánosíts. tudod, mennyi mindent tiltanak be és sosem szerzel róluk tudomást? azért, mert... be vannak tiltva. nem minden betiltottolyan szerencsés, hogy kap sajtótámogatást.
  • bermuda3 #4
    a gta2 azért lett híres mert be akarták tiltani az erőszakossága miatt. nagy hírverést csapott a média, és amint sikerült megjelennie a játéknak mindenki megvette :)

    gratulálunk az oroszoknak, elérték h mindenki megnézze náluk ezt a részt :D
  • diablo1336 #3
    Erről eszembe jutott az az sp rész amelyik a cenzúrázásról szólt:D Érdekes ,ha pl gyurcsányt fikázták volna ki , a magyar csatornák nem hogy cenzúráznak , hanem még fel is hivja a nézők figyelmét arra h magyar vonatkozású rész következzik.:D Még sok sok sp részt!
  • vmiki88 #2
    This is not funny! :D Nagyon jó!!!
  • ADAMEX9 #1
    Levették Putyint!
    Ti szemetek!