Szekeres Viktor

Ismét kitört a South Park-láz

Még mindig a South Park a Comedy Central legnézettebb sorozata. A csatorna több mint 10 éve próbálkozik új sorozatokkal, de egyik újonc népszerűsége sem vetekedhetett a kultikus animációs sorozatéval.

Van egy animációs sorozat Amerikában, melynek annak ellenére hihetetlen népszerű, hogy minősége már jó ideje lecsökkent, s hovatovább már majdnem a leggyengébb, felnőtteknek szóló rajzolt sorozatnak számít, pedig a műfajban jelenleg több mint egy tucat versenyző van képernyőn. Természetesen a South Parkról van szó, melynek 14. évadja szerdán folytatódott a tengerentúlon, s melynek nézői egyáltalán nem törődnek az elfáradt koncepcióval, továbbra is kitartanak Matt Stone és Trey Parker szériája mellett.

Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy az őszi visszatérést még mindig több mint 3 millióan nézték az amerikai Comedy Centralon, így a South Park továbbra is a csatorna első számú sorozatának számít. (Összehasonlításképp: az SP visszatérése után a Fura amcsik új epizódjára mindössze feleannyian voltak kíváncsiak.) A remek nézettség egyébként azt is jelenti, hogy a jövő évre már berendelt 15. évad után is minden bizonnyal folytatódni fog a South Park, feltéve, ha a Comedy Central meg tud egyezni a készítőkkel. A csatorna legutóbb 2007-ben tárgyalt a Stone - Parker duóval, akik akkor 75 millió dollárért cserébe mentek bele abba, hogy 2011. őszéig képernyőn tartsák sorozatukat.

A South Park szerdai epizódját ingyen és bérmentve meg lehet nézni a sorozat honlapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • denfer #16
    Teljesen egyetértek 10bi1 hozzászólásával. Kicsit unalmasak már a poénok, meg az állandó csúnya beszéd. Újíthatnának kicsit a sztorikon, a grafika tökéletes, ahhoz nem kellene nyúlni.
  • Etinger #15
    Osztom, sőt szorzom a véleményed.
  • 1Obi1 #14
    Csípem amikor sokan ilyen beavatottnak érzik magukat egy ilyen faék egyszerűségű rajzfilmnél.
    Én régebben egy SP epizódot akár 30x is megnéztem, de már évek óta nem követem. Az elmúlt pár évadban csak a megbotránkozásra mentek rá, azaz szóljunk be mindenkinek és legyen minél brutálisabb, hogy mindenki csak erről beszéljen. Csak ma már az egésznek a minősége nagyban leromlott, hisz mindegyik rész kb egy darab facepalm poénra épül, nem úgy mint régebben ahol volt egy egyszerű történet (ami mögött szintén voltak jelentések), de cserébe percenként volt egy olyan poén ami felér 3 mostani epizóddal. Ja és persze minden csili-vili háromdééé.
  • semmikozod #13
    Csak egyre ritkábban, ezért mondják néhányan, hogy csökken a színvonal. :)
  • Etinger #12
    1-1 részt el-el csípek. Szvsz a Family Guy nyomába nem ér :):)
  • winnie #11
    "való, hogy kell hozzá kis sütnivaló, hogy felfogja az ember az epizódok "

    a south park ilyen szempontból tökéletes, mert az is röhög rajta, aki kőostoba, meg az is, akinek leesnek az áthallásos poénok.
  • semmikozod #10
    Azoknak csökkent a színvonal, akik nem értik miről szól. :D
    Én imádom és tök ingyen nézhető. A legjobb futó szatíra sorozat. Tény és való, hogy kell hozzá kis sütnivaló, hogy felfogja az ember az epizódok lényegét. Nagyon fasza, hogy mindig épp aktuális faszságokról van szó benne.
  • WeAreMany #9
    "minősége már jó ideje lecsökkent"
    "nézői egyáltalán nem törődnek az elfáradt koncepcióval"

    Ez elég köcsög beszólás volt már ne haragudjatok. De sajnos ez van. 80as IQval nyilván a csillivilli Avatar fog bejönni aminek a története kb annyi, hogy "kék". Ha sz*r a történet, csináld meg legalább szépre.
    "Kis PR munka és egy perc alatt, romló húson selyemszalag."
    Most mondanám,hogy meg is érdemlitek de sajnos én fogok szopni azzal ha ilyen hülyék kerülnek mondjuk vezető beosztásba. SP pont egy gondolkodós rajzfilm, nekem is utána kell nézni sokmindennek hogy most ezt miért is mondták. Főleg anno a Towelie-s "A million little fibers" epizód volt ilyen.
    Értem én, hogy reklámozni kell mert abból jön a pénz de picit nem lehetne arra serkenteni az embereket, hogy gondolkodjanak? Nagyon sz*rul állunk!
    2x éves főiskolás társaimnak el kell magyarázni hogy egészre kerekítésnél a 39.7 miért 40 és nem 39? Ugyanez kasszánál 5forintra kerekítésnél(ami már megerőltetőbb feladat ezek szerint), mert már 10 perce vitatkoznak én meg mennék enni?
  • zidder #8
    Nem azt írtam hogy pletyka, hanem hogy azon a szinten van.
  • winnie #7
    "hányingert kapok a pletykaszintű írásoktól. Biztos arra is van igény, csak nem biztos hogy pont itt kellene közzé tenni, "

    a nézettség nem pletyka. és már korábban is volt sok nézettséggel kapcsolatos hír az sg-n.