Ötvös Tibor

Készül a Predator 3?

John Davis, a Predator sorozat producere egy interjúban elárulta, hogy elképzelhető, miszerint az Aliens vs. Predator franchise-t kicsit pihentetik és helyette a harmadik Predator filmet készítik elő.

Ennek oka az AvP második részének elég satnya szereplése, valamint Davis azon értesülése, miszerint Schwarzenegger is szívesen visszatérne a folytatásban. Legalábbis akkor, ha nem sikerült eljutnia a Szenátusba és kormányzói megbízatása lejár.



"A kormányzó említette nekem, hogy ha lejár megbízatása, a Szenátusba nem jut be, meg ilyenek, akkor nagyon szeretne egy vagy két filmet leforgatni" - kezdte a producer. "Nem is tudom, talán újrakezdhetnénk a Predator-sorozatot vele. Szerintem az Alien vs. Predator két részével kihoztunk mindent ebből a franchise-ból - egyelőre. De a Predatorral szerintem még lehet valamit kezdeni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #28
    A predator-ok ról kéne filmet csinálni.Úgy értem hogy kik ők mik ők és hogy honnan jöttek vagy ezt az alienekkel ,csak a beszédet kellene megoldani(pl mint az apocalypto-ban)
  • KasztnerTokman #27
    " a Szenátusba nem jut be, meg ilyenek, akkor" XD
  • InfectedMann #26
    Ház bakker ha ennyit tudtok kihozni egy AvP filmből akkor szerintem most adjátok be a felmondásotokat és hozzá ne nyúljatok a Predator franchise -hoz mert a tökötöket lenyúzom.
  • CaptainRumi #25
    na persze predatort majd egy náci tiszt ölné meg a végén......
    az amerikaik stb stb biztos odalennének a filmért :P:))

    de az igaz , hogy a predatorról még rengeteg bőrt le lehetne húzni (új helyszínek, korok, fegyverek) de az alienből sajna már nemigazán...hiába készült ezer meg ezer jó alien book
  • nessboth #24
    A predator 3 akár a 2. világháborúban is játszódhatna egy frontvonalon. Sztem eredeti ötlet lenne, ha mondjuk egy náci tiszt lenne az ellenfele....Vagy mittomén. Predatorban az a jó, hogy bárhova bármikor be lehet rakni, és jó sztorit lehet kitalálni.
  • Tetsuo #23
    Conan, ja az is nagy volt.. jo regen. Schwarzi elotte es utana is Mr. Olympia volt! Olyan izomzatot soha nem epit fel ujra.
    Qrva jo lenne, ha fiatal lenne megint :) digitalisan meg lehet. :)
    Meg kene meg az is, h ne marketingesek hatarozzak meg a forgatokonyvet..
  • Tetsuo #22
    Mindenesetre a kulonbseg a AVP-tol orbitalis. ;)
  • Tetsuo #21
    Persze h sci-fi elemekkel.. de fokent thriller, legalabbis szerintem inkabb thrilleres mint horroros (hozzateszem, h valtozik a thriller es a horror mufaji meghatarozasa is)
  • Tetsuo #20
    Schwarzenegger. Az elso reszben egy kigyurt allat volt, minden rajongo kiabrandulna belole ha ugy nezne ki mint Clint Eastwood. Lattad mostanaban? Olyan mint 1 elohalott.
  • CaptainRumi #19
    nem tudom honnan vetted te ezt, hogy Dutch Schaffer lesz Yutani....mikor ott a neve is, hogy Yutani.
    Egyébként az AVP requiem végén is benne van Ms. Yutani aki megkapja a Predator fegyvert...
    a másik fél Weyland meg tényleg egyértelmű....