Ötvös Tibor

Hétvégi előzetesek

Megérkezett jó pár érdekesnek ígérkező film előzetese, így most egy csokorba szedve nyújtanánk ezt át mindenkinek.

Kezdetnek itt van mindjárt Angelina Jolie új filmje, melyet sokan máris Oscar-várományosnak kiáltottak ki. A Clint Eastwood rendezésében Cannesban még The Exchange címen bemutatott The Changeling leginkább a Titokzatos folyóhoz hasonlítható, ráadásul a történetet megtörtént események ihlették. A bemutató október 24-én esedékes.


The Changeling

A film a '20-as évek Amerikájában játszódik, egészen pontosan Los Angelesben. Egy asszony kisgyermekét elrabolják, ám a rendőrség viszonylag gyorsan visszaszerzi. Ám a nő váltig állítja, hogy a gyermek nem az övé. Vajon a nőnek van igaza, vagy a rendőrség lusta eljárni az ügyben?

A következő film egy klasszikus politikai thrillernek tűnik és a készítők szerint az is lesz. A The International két főszereplője Clive Owen és Naomi Watts lesznek, ám az igazi aduász a film rendezője, Tom Tykwer lehet. A direktor nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint A lé meg a Lola és a Parfüm - Egy gyilkos története. A filmet február 20-án mutatják be.


The International

A film főhőse Louis Salinger Interpol ügynök, aki szinte már megszállottan próbál lebuktatni egy nemzetközi fegyverkereskedő bandát. A nyomozásban segítségére lesz egy kerületi ügyész csinos asszisztense, Eleanor Whiteman is, akivel közösen próbálják felderíteni a bandát.

Végül jöjjön egy hazánkban talán kevésbé ismert horror második része, mely Amerikában kizárólag DVD-n jelenik majd meg. A dög egy igazi, vérbeli trash-film volt, ahol a jóképű főhőst nyírták ki először. A folytatás - a jelek szerint - viszi tovább az első rész fő vonalát és szinte percre pontosan onnan kezdődik, ahol az előd befejezte.


A dög 2

A reggelre megmaradt pár túlélő elindul a közeli kisvárosba, ám a dögök is odaértek. A lakóknak össze kell fogni, hogy túléljék a "kalandot", ám a dögök ezúttal is egy lépéssel előrébb járnak. Ráadásul jóval kanosabbak, mint azelőtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #7
    A dög nekem is megvan és várom a második részét,bár nem sok értelme volt a filmnek de jó volt,de sztem az avp jobb:)
  • Dynamic #6
    Érdekes, hogy emlékeim szerint ez a Feast nem volt rossz film, mégis az előzetes után esett csak le, hogy jaa, hát én láttam ennek a filmnek az első részét:)Szal, annyira maradandó nyomott mégsem hagyott bennem.
  • Chocho #5
    A dög - lol?
  • HarryProf #4
    Feast 2-t várom, egyébként miért "Hétvégi előzetesek"?
  • torcipepe #3
    az első AvP film sem volt rossz, de a másodikban már előre lehetett tudni, hogy mindenki meghal :D
    részemről mindhármat kihagyom.
  • Wittgen #2
    A Feast az utóbbi idők legjobb szörnyes horrorja volt, kellemes meglepetés ért, mikor megnéztem, alig várom a 2. részt.

    Eastwood filmjei meg a legtöbb esetben igazán jók, amelyek nem, azért azok is nézhetőek.
  • berserk87 #1
    Clint Eastwood az egyik kedvenc rendezőm, az összes olyan filmet amit ő rendezett láttam és mindegyik nagyon jó volt.
    A dög 2 is biztos jó lesz, nekem az egy nagyon bejött, sokkal jobb volt mint az alien vs predator. Nagyon jó dumákat nyomtak benne és emberien reagáltak a helyzetekre, ja és teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy ki lesz a következő hulla.