Szekeres Viktor

Az RTL levette műsoráról a botrányos nézettségű sorozatot

Alig kezdte el adni az RTL Klub hétköznaponként a Mónika Show helyett az egykor idehaza siker aratott, ám Amerikában nagyot bukó Rejtélyek városa című scifisorozatot, szinte azon nyomban le is vette az adásról. Az ok: botrányos nézettség.

Az Invasion címmel 2005-ben az ABC-n bemutatott scifi-sorozat annak idején gyenge nézettsége miatt csak 22 részt, vagyis egy teljes évadot ért meg, de a nézők szerencséjére nem évad közben vetett véget a forgatásnak a csatorna. Idehaza a remekül, 1,7 millió nézővel debütáló széria szinte mindvégig magabiztosan hozta az 1,2 millió körüli nézőszámát.

Az ismétlésre azonban úgy tűnik, hogy már nem sikerült eléggé felkelteni a nézők érdeklődését, ugyanis a sorozat első három adása mindössze 310 ezres átlagnézettséget hozott (a TV2 500 ezrével szemben).

Az RTL Klub így a 4. rész helyett már az Eltűntnek nyilvánítva című krimisorozat ismétlését adta le délután fél hatkor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TDaniel #20
    Szerintem meg a Cobra 11 a fos... minden rész alapja ugyanaz. Jah és már bocsánat de a Cobra 11nek hol van/volt olyan nézettsége valaha is mint a Jóbarátoknak vagy a Rém Rendes Családnak. A krimisorozatokban egyetértünk, mert azokból manapság hiány van.

    Egyébként meg pont, hogy az idézeted az igazság:
    "Minden szélsőség alapja az emberi butaság!"
  • Narxis #19
    Attól én megvédem ha szidják, ráadásul méltatlanul.
  • Chris05 #18
    Szerintem mindegyik fos, más szerint mindegyik jó. Ezen ne kezdjünk vitatkozni, hogy mi a jó és mi nem. Kinek a Pap, kinek a paplan. :)
  • Narxis #17
    Nekem tetszenek azok amiket felsoroltál, de a Rém rendes család az egyik kedvencem. Ráadásul nem kéne összemosni az akciót, krimit és vígjátékot. A Rém rendes családnak akkoriban az volt a feladata mint manapság a Simpson családnak, szórakoztató formában kritizálni az amerikai társadalmat, polgárpukkasztani. Pl. Amerikában nem merték leadni az Intim órák(nem biztos, hogy ez az epizód címe) részt.
  • flimo #16
    Érdekes, jó pár napja mé azt olvastam, hogy az ORTT nem engedi délután adni, ezért majd késő este lesz valamikor..
  • ZoliJ #15
    AZTA, remélem azért a 8 általánost sikerült elvégezned
  • AZTA #14
    Rém rendes elavult viccekkel? Sztem te még csak egy kósza ötlet voltál mikor azt amerikába forgatták..
  • AZTA #13
    Ez akkora szánalom hogy jössz mindig ezzel a beton biztos statisztikáddal ami egy kalap $zar..mi van akkor ha abbol a 850ből valahogy senki nem nézi aznap a barátok köztöt akkor hogy lesz belőlle 2millios nézettség?
  • FIash #12
    a döglött akták jó, azt neszidd
  • DjDano #11
    Tudod ízlések és pofonok én pl a Cobra 11-et nagyon jó sorozatnak tartom, a kritikusok szintén. Ha jól tudom 1996 óta megy, tehát ez is alátámasztja. Ugyanakkor a Rém Rendes szerintem hülyeség, elavult viccekkel, Jóbarátok szintén lejárt lemez... Azért elnézve a régi krimisorozatokat (Kojak, San Francisco utcáin, Columbo stb), akkor még igazán tudták mi az a minőség, egytől egyig máig megállják a helyüket.