Szekeres Viktor

A TV2 ismét előveszi a Csillagkaput

Miközben a hazai rajongók türelmetlenül várják, hogy a TV2 leadja a Csillagkapu befejező, 10. szezonját, valamint hogy elkezdje a Csillagkapu: Atlantis folytatásának sugárzását, a csatorna némiképp megpróbálja enyhíteni a várakozás okozta gyötrelmeket.

Miután csütörtök éjszakánként lefut a Csillagközi Romboló 1. évadjának ismétlése, a TV2 a mindig minden lyukat remekül betömő (értsd: bármikor korrekt nézettséget hozó) Csillagkapuval váltja fel a scifi-sorozatot, mégpedig a 8. szezonnal. (Start június 12-én.)


E lépéssel azoknak is meglehet a heti CSK-betevőjük, akiknek nincs AXN-je, hiszen a Kelet-Közép-Európában sugárzó Sony-tulajdonú csatornán az utóbbi időben már láthattunk CSK-ismétléseket, mégpedig az 1. és 2. évadét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #15
    "De könyörgöm, nem csak retardált emberek élnek ebben az országban."

    Nem is képzelnéd mennyien vannak...
  • smaszi #14
    Francba már ezzel a TV2-vel...most már igazán leadhatnák a 10. évadot...
  • Sance231 #13
    Pontosan :D.
  • xido #12
    avagy én most félreértettelek..és te a Battlestar-ra gondoltál..míg én a Csillagapura:)
  • xido #11
    Hát ennek utána fogok járni,de azért erről tudnék szerintem,hacsak nem olyan fű alatt nyomta valami kiadó,mint az Elveszett ereklyéket meg az Andromédát,de meglepne
  • CybeRick #10
    Ja, végülis csak 10 éve megy a sorozat
    Szerintem remekül megfért volna a BSG és a SG egymás mellett. Ez a 2 mehetne párhuzamosan. Az tény és való hogy nincs akkora rajongói tábora egyiknek sem, mint a Barátok köztnek, vagy mint a Győzike "show"-nak. De könyörgöm, nem csak retardált emberek élnek ebben az országban.

    "A sorozat sikerét az is bizonyítja, hogy már az első évében két neves díjra is jelölték. A CableACE Award-ra és a Saturn Award-ra jelölték, mint a legjobb televíziós drámai illetve sci-fi sorozatot. Richard Dean Andersont ezenkívül külön jelölték a Saturn Award legjobb TV színész kategóriájában.

    A Stargate-SG1 vitte el a pálmát a 2000. évi Saturn Awardon. 3x-os hurrá!
    2001 Legjobb sorozat vizuális effekt.Legjobb sorozat-produkció design kategóriában gyöztes." és még sorolhatnánk. - csillagkapu.hu -
  • Sance231 #9
    Az 1. évad már elég régóta megvásárolható nálunk IS DVD-n.
  • Dante73 #8
    Előrebocsátom, IMÁDOM a sorozetot! Az összes része megvan DVD-n, (értitek...) Viszont végre folytathatták volna a Battlestar-t...
    Valami szánalom az egész. Már nem is tudom, hanyadszor kezdték el, de egyszer sem jutottak az első évadon túl.
    Arról ne is beszéljünk, hogy a CSK-1, és az Atlantis folytatását is mióta húzzák már... TV2....
  • teddybear #7
    Hát az téged minősít, de mindegy. A Csillagkapu CSK-1 sorozata először a TV3-on tűnt fel, majd a TV2 leadta az első 9 évadot, illetve a Csillagkapu Atlantisz sorozat első két évadát. Majd innen-onnan ismételgetett, de tavaly februárban abbahagyta a sugárzást.
  • xido #6
    milyen 2.évadot IS?:)..egyelőre elkezdeni is csesznek,pedig sokezren dobnák kukába a divx-et végre hatalmas örömmel!!:)