Ötvös Tibor

Újabb hétvégi előzetesek

Megérkezett a Wall-E végleges, a Sped Racer újabb előzetese. Emellett a Madagaszkár folytatása és a nagyon jónak ígérkező Pineapple Express is bemutatkozik.

Június 27-én kerül a mozikba a Pixar idei sikergyanús alkotása, a Wall-E. A film egy robotról szól, aki 700 év után - egy űrhajó segítségével - rádöbben, mire is teremtették. A filmről már volt egy rövidebb teaser, de ezúttal a végleges, a sztoriról kicsit többet eláruló előzetes érkezett, mely egyben a végleges is.



Jöjjön egy újabb mese. A Madagaszkár hazánkban is komoly rajongótáborral bír (főleg a pingvinek miatt), és a jelek szerint a novemberben megjelenő folytatás is hozza az előző színvonalát. A Madagascar 2: The Crate Escape ott folytatja, ahol az előző befejezte. Alex, Marty, Melman és Gloria elindulnak haza, ám a pingvinek ismét bekavarnak, minek hatására Afrikában kötnek ki.



Megérkezett a végleges Speed Racer előzetes is, mely a Wachowski tesók legújabb filmje lesz. A képi világ továbbra is színesen csillog-villog, ráadásul jópár effekt - valószínű szándékosan - elég komolytalan lett, de elképzelhető, hogy végre valami egyedivel lesz dolgunk. Májusban meglátjuk.



Seth Rogen Hollywood jelenlegi első számú komikusa. Olyan filmekkel a háta mögött, mint A 40 éves szűz vagy a tavalyi Felkoppintva - Superbad duó dollármilliókat jövedelmezett már a stúdióknak. Legújabb filmje azonban nem színtiszta vígjáték lesz, hanem inkább egy akció-komédia.



Két jóbarát éli lúzer életét, füveznek, nem törődnek a világgal. Egy nap azonban egyikük gyilkosság szemtanúja lesz és ezzel minden megváltozik. Rogen társa a Pókemberből ismert James Franco lesz, a forgatókönyvet pedig ismét a komikus szerkesztette. Bemutató augusztus 8-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GErYkE83 #11
    A Speed Racer jólesz:)
    A Wall-E kicsit Rövidzárlat utánérzés(koppintás)! Egyböl Johny5 jutott eszembe a robotról:P
    Ettől még lehet jó..
  • Waterhorse #10
    Semmi baj nincs a Speed Racer-rel. Amúgy én alapból nem szeretem az ilyen tipusú animéket, így a film se nagyon mozgat. Viszont meg vagyok elégedve, így kell élőszereplőst csinálni animéből, legalábbis ebből jól kihozták a filmváltozatot.
  • Blasta #9
    Wachowskiéknak üzenem: leszabad már állni a kokainnal...
  • Sabcsee #8
    háát nem lesznek rosszak...amikor megláttam a speed racer első trailer-ét összehánytam a monitort de miután megjelent a többi rájöttem egész jó lesz
  • ldavid #7
    a Wall-e zenéje kicsit Star Wars-os nem? :D
  • Sliderx #6
    Most nem kötekedésképpen, de a Wall-E-s teailer jóideje megtekinthető itt:
    http://www.apple.com/trailers/disney/walle/
  • gyuri12 #5
    Tudtam,hogy elírok valamit...:D
  • CaptainRumi #4
    *Speed :P
  • DonMaros #3
    Az összes film jónak ígérkezik, de szerintem a Wall-E lesz a legjobb.
  • gyuri12 #2
    A Wall-e fasza. A Street Racer látványos, a pingivnek meg jó fejek