Szekeres Viktor

Itt a Jumper magyar plakátja

Általában a felkapott filmeket hype-olják netszerte a blogok. Ezek a próbálkozások vagy csúnyán beégnek (Kígyók a fedélzeten) vagy nagy sikert aratnak (Cloverfield). Idén tavasszal is vannak ilyen várva-várt filmek.

Klikk ide!
A Doomsday mellett talán a legnagyobb susogás eddig a Jumper (magyarul Hipervándor) című filmet öleli körbe, melynek hazai premierje március 6-ra várható.

A Steven Gould regénye alapján készült teleportálós scifi-t a Bourne-rejtély rendezője, Doug Liman jegyzi, a főszereplő pedig a Star Wars-szal befutott Hayden Christensen.

Hogy a Hipervándor beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, az már most hétvégén kiderülhet, hiszen az USA-ban ma, Valentin napon moziba kerül a film, három meglehetősen kemény vetélytárssal, a népszerű táncos film, a Step up 2. részével, a sikervárományos fantasy-vel, a Spiderwick Krónikákkal és a nálunk is nemsokára bemutatásra kerülő romantikus komédiával, a Mindeképpen talán-nal egyetemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabr #40
    "...mellékesen gabr, se helyesírást, se nyelvtant, se illemet nem tanítanak felétek?"

    Miről beszélsz?

    "Gabr, mint nyelvtanár javaslom, ne égesd tovább magad."

    Na, mesélj! Hol is irtam el valamit?
  • aRoma #39
    csak, ha már 'kardigán'
  • aRoma #38
  • Mashu #37
    Teleportáló
  • CaptainRumi #36
    csak a formalitás kedvéért *amerikai kis a-val :D
  • CaptainRumi #35
    Na nézzük csak meg :
    JUMPER-Amerikai Sci-fi
    Hipervándor-Amerikai Sci-fi

    Ha te neked fingod sem lenne miről szól ez a film, akkor most őszintén : beülnél a magyarcímmel ellátott második verzióra? Amiről így első olvasottság után egy ilyen Galaxis utikalauz stopposoknak film jutna az eszembe ergo sokan marhaságnak tartanák......Vagy ugyanolyan tudatlansággal választanád az első variációt? Szerintem a többség az elsőt választaná ha nem tudná h a két cím egy és ugyanazon filmet jelöl
  • Kagemusha #34
    OFF
    ...mellékesen gabr, se helyesírást, se nyelvtant, se illemet nem tanítanak felétek?

    ...vannak itt moderátorok? "Akasszák fel" gabr-t, legyenek szívesek! Kösz!
    ON
  • Kagemusha #33
    hmm... ez a Hipervándor elsőre meglehetősen szörnyen hangzott... főleg mivel a Jumper számomra érthető... de aztán winnie meggyőzött a "korrekt márkanév"-vel... legalábbis amíg nincs jobb fordítása az eredetinek...
  • MiZo81 #32
    Gabr, mint nyelvtanár javaslom, ne égesd tovább magad.
  • gabr #31
    "az "egy" nem határozatlan névelőként szerepel a mondatban, hanem számnévként"

    Uram isten, ember! Miről beszélsz? :D :D Biztos jó érzes, ha a baromságaiddal szarra égeted magad, és közben válbavereged magad, hogy milyen igazad van!