Szekeres Viktor

Megvan a Sci Fi Movie premierjének időpontja

Miközben előkészületben van a szörnyes filmek paródiája és már elkészült a szuperhősös mozik kifigurázása, a tudományos fantasztikus próbálkozásokat is megpróbálják kifacsarni.

Érdekes módon a Sci Fi Movie-ról egyelőre nem sokat tudni. Annyi biztos, hogy 2009 február 20-án kerül sor a premierre és David Zucker lesz a film producere, ami a meglehetősen beszédes cím ellenére is azt jelentheti, hogy nem a Jason Friedberg és Aaron Seltzer rendezte filmek (Epic Movie, Date Movie) közé fog tartozni, hiszen Zucker a duó filmjeihez a Horrorra akadva 4 óta nem adja a nevét.

A bizonytalanságok ellenére egy biztos: legyen Leslie Nielsen vagy Carmen Electra a főszereplője a készülő paródiának, a scifik mindig is hálás feladatot jelentettek a könnyű műfaj számára. Így jó eredményre számíthat a mozi, ráadásul a rajongói réteg minden bizonnyal megteremti a film iránt a fizetőképes keresletet. Ki tudja, talán újabb sorozat születik a Scary Movie-k után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #19
    "Amúgy tényleg örülök, hogy winnie az 1 év múlva megjelenő filmről már előre tudja, hogy kalap kaki lesz. "

    ezt a filmet? azt sem tudom, hogy milyen lesz. csak leírtam, hogy mire van igény (ember, te is szeretted a spartanst, hát akkor min vitatkozunk? az epic movie-t is megnézték mennyien.). attól még, hogy erre van igény, david zucker hozhat valami igényeset, nem?
  • debut12 #18
    A topikot szétoffolva eddig a 300 paródiáról beszéltünk. erről ennyit...
    Amúgy tényleg örülök, hogy winnie az 1 év múlva megjelenő filmről már előre tudja, hogy kalap kaki lesz.
    Legközelebb írjon már le 5 számot, eskü megjátszom a lottón, és ha megütöm a főnyereményt felezünk, és együtt készítünk egy igazán ütős kis paródiát!
  • CaptainRumi #17
    Winnie a Sci-fi paródiát fikázta le a "földönkívülis -fingós" viccesnek nem mondható fricskájával (biztos magából indult ki)......Azt a filmet pedig 100 % ,hogy még nem látta........ennyit erről
  • debut12 #16
    Amúgy tényleg nem tudom manapság mit vártok egy paródiától(nem vígjáték)??
    Épp tegnap néztem az Airplane 2-t, és nem igazán vágtam tőle magam hanyatt.
    Az istenített David Zucker féle filmekben is kb ugyanazek a lehetetlen helyzetek alakulnak ki, mégis azt imádja mindenki.
    Pedig a Horrorra akadva 3 annyira rossz volt, hogy 2nél többször nem tudtam megnézni, mert szenvedtem.
  • debut12 #15
    Szerintem itt baromira félreértettük egymást. Én nem élménybeszámolót akartam tartani, csak megjegyeztem, hogy annyira nem is rossz(akkor még nem tudtam, hogy te is láttad)
    Mivel te már akkor fikáztad, amikor még csak trailerek mentek a filmről, így feltételeztem, hogy megint csak úgy durrogtatod a fikkantásokat a levegőbe...
  • Loverman #14
    Ő mindig az;) Igazából, a világ hierarchiája így helyezkedik el: Orbán Viktor - Chuck Norris - Winnyogó - Isten. Bizony, isten csak a negyedik;)
  • winnie #13
    "Akkor lenne megalapozott a véleménye, ha tényekre támaszkodna"

    mint te?:) annyit írtál, hogy van benne 1-2 baromság, de nincs gond vele. hol vannak a tények?
  • winnie #12
    "Gondolom, már láttad a 300paródiát, ezért vagy ennyire okos!"

    persze. anélkül hülye lennék f*kázni...

    amúgy mi ez a mantra az "okos"-sal? "jajj, anyu, rosszat mer mondani a filmre, ami nekem tetszik!"?

    "Mi lenne, ha már végre 1X eljutnánk oda, hogy valaki megnéz valamit, és utána ítélkezik. Jogod persze van lehúzni a filmet, de így eléggé röhejes vagy, hogy az előítéleteidre hagyatkozol. "

    nincs előítéletem, a premier harmadnapján láttam. (nem kicsit elítélendő dolog, de illegális letöltéssel jutottam a kópiához.)

    mi ez a dedó? még a világ legjobb filmjeinek tartott mozik, a keresztapa vagy, mittomén, a casablanca is van, aki szerint nagyon gyenge.

    én a meet the spartans-t egy erős 2/10-re osztályoznám, valóban jobb, mint az epic movie (kétszer olyan jó), de attól még erősen iq-nulla mozi. kár érte.

    és, a 2/10-zel még csak nem is vagyok tipikus mozinéző, hiszen az imdb-n csak 5% ítélte 2-esnek. (60% szerint 1/10 - 10% szerint 10/10)

    1,428 9.6% 10
    2,325 15.7% 9
    154 1.0% 8
    218 1.5% 7
    211 1.4% 6
    298 2.0% 5
    265 1.8% 4
    350 2.4% 3
    744 5.0% 2
    8,828 59.6% 1
  • winnie #11
    természetesen láttam.
  • debut12 #10
    Gondolom mozigépész...