Ötvös Tibor

Újabb Terminator infók

A Terminator Salvation: The Future Begins producere, James Middleton egy interjúban megerősítette, hogy ezúttal nem John Connor lesz a főszereplő, hanem egy teljesen új hős születésének lehetünk szemtanúi.

Folyamatosan jönnek az újabb és újabb infók a Terminator Salvation: The Future Begins című negyedik Halálosztó filmről. A főszereplő Christian Bale McG kamerái előtt harcolhat a Skynettel - majd valamikor. A tervezett negyedik részben ugyanis - ahogy arról már mi is beszámoltunk - nem a hányadtatott sorsú férfi lesz a főszereplő.



"A sztori közvetlenül a Terminator 3: A gépek lázadása után játszódik" - kezdte James Middleton, a film producere. "A harmadik epizód végén láthattuk, ahogy egy nukleáris támadás szinte teljesen elpusztítja a Földet. A történet ebben a nem éppen barátságos környezetben játszódik majd."

"Bemutatunk egy teljesen új karaktert, aki mind a lázadóknak mind pedig John Connornak rendkívül fontos lesz. Őszintén szólva ez a film eme új hős születéséről szól majd. Connor most nem kap nagyobb szerepet, de a második és harmadik részben viszont már igen."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vortel #28
    Jaja! Onnan az ötlet, ott is nagyot durrant
  • phoenix1 #27
    :D
  • Shodan #26
    Olyan márty mekflájosan.
  • Quantumleap #25
    Ja, és a végén már a néző nem tudná, hogy ki fiú, ki lány, és mi merre hány méter.
  • vortel #24
    Szerintem később az új trilógia 2. vagy 3. részében be tehetnének egy olyan csavart, hogy a skynet visszaküld egy teminrátort abba az időbe, amelyikbe már küldött egyszer, de kudarcot vallott. Pl az első részbe, és látnánk ahogy az első rész szerint zajlanak az események, ám egyszer csak megjellene egy uj temrinátor! Persze nem erre kéne épiteni a filmet, ez lehetne egy külön szál! Szerintem ez odacsapna a történetnek
  • Quantumleap #23
    Már hónapok óta fent van, mert ez az unaired pilot. Jövő héten, sorozat első epizódként egy javított, részben újraforgatott pilot fog adásba kerülni.
  • Quantumleap #22
    "A főszereplő Christian Bale McG kamerái előtt harcolhat a Skynettel - majd valamikor. A tervezett negyedik részben ugyanis - ahogy arról már mi is beszámoltunk - nem a hányadtatott sorsú férfi lesz a főszereplő."

    Ha figyelmesebben olvasol, rájössz, hogy igen, Bale lesz Connor.
  • gumibéka #21
    Hát persze, hiszen akkor találják meg az "időgépet" , mikor lekapcsolják v. kiiktatják Skynetet. Olvasgatják a logokat meg miegymást és Connor hekkerei rájönnek, hogy az utolsó pillanatban visszaküldött egy beszivárgó egységet.
  • Bandew #20
    Amikor visszaküldik Reese-t az időben, akkor elvileg már legyőzték a Skynetet.
  • Kferro #19
    "Connornak pedig minden áron meg kellene védenie Kylet, hogy ne ölje meg a Skynet, és eljussanak az időgéphez."
    Simán el tudnék képzelni egy olyan jelenetet, hogy Kyle beszáll a gépbe, visszamegy a múltba, s rögtön ezután egy tucat T800-as beront a terembe, s lelövik a bent lévőket, így Connort is. Ígaz, hogy nem egy vidám vég, mert a vezető nélkül valószínüleg vesztenek az emberek (abban az idősíkban), de miért kellene, hogy happy end legyen?