Itt a Jumper magyar plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirõl beszélsz?
"Gabr, mint nyelvtanár javaslom, ne égesd tovább magad."
Na, mesélj! Hol is irtam el valamit?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

JUMPER-Amerikai Sci-fi
Hipervándor-Amerikai Sci-fi
Ha te neked fingod sem lenne mirõl szól ez a film, akkor most õszintén : beülnél a magyarcímmel ellátott második verzióra? Amirõl így elsõ olvasottság után egy ilyen Galaxis utikalauz stopposoknak film jutna az eszembe ergo sokan marhaságnak tartanák......Vagy ugyanolyan tudatlansággal választanád az elsõ variációt? Szerintem a többség az elsõt választaná ha nem tudná h a két cím egy és ugyanazon filmet jelöl
...mellékesen gabr, se helyesírást, se nyelvtant, se illemet nem tanítanak felétek?
...vannak itt moderátorok? "Akasszák fel" gabr-t, legyenek szívesek! Kösz!
ON
Uram isten, ember! Mirõl beszélsz? 😄 😄 Biztos jó érzes, ha a baromságaiddal szarra égeted magad, és közben válbavereged magad, hogy milyen igazad van!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
(így remélem tiszta. de mondom még a neten is megvan a nyelvtan definíciója - vedd igénybe.)
(már látom is magam elõtt a frappáns visszavágást a kommentemre: "te, te, te... hülye!". na, siess órára, mindjárt vége a szünetnek.)
na egy példa: Next - A holnap a múlté pl ez így korrekt szerintem😊
Te most tényleg ijen szinten vagy hülye?
meg dettó vicces a szitu, ha valaki hallja, hogy mire kér az amerikai user jegyet.
(persze töröm parányi értelmû fejemet valami bitang jó magyar példán, de nem megy - másé lesz a dicsõség. biztos vannak még hasonló rokonértelemmel bíró szavak, melyek filmcímként vicces végeredményt eredményeznek.)
Azt azért tegyük hozzá, hogy kinézni egy szót a szótárból és használni egy bizonyos szövegkörnyezetben, illetve tematikába illõen az ég és föld... de nyugodtan alázz engem is, ha nem igy gondolod... 😛
btw a szar cím adás mindig is erössége volt a magyaroknak szóval egyáltalán nem meglepõ a dolog.. én speciel a német példát tartom normálisabbnak azaz meghagyni eredeti cimet, ha nem fordithato rendesen és esetleg mellévágni egy alcímet (magyarázót)
ez nagyon édes komment volt, látom próbálkozol, egyszer majd sikerül😊 (különösen a nyelvtan része, hiszen egy szónak nincs sok köze a nyelvtanhoz. érdemes megnézni a nyelvtan definícióját. mi már tanultuk az "isiben", vagy hogy mondjátok mostanság. (de most komolyan, vannak itt profik (wink), akik simán porbaaláznak engem egy kommenttel, még meg is hajolok előttük, de ezek a próbálkozások annyira izzadságszagúak, hogy már-már én sajnállak😊
a szótárt is érdemes kezelni. tudom, hogy fura, de vannak szavak, amiknek több jelentésűk van. sokk, tudom. továbbmegyek, a szótár szerint a jumper lehet dzsömper is, vagy tengerészzubbony.
és, aki látja a film címét amerikában, az nem fogja tudni, hogy most egy ruhadarabról van szó vagy valami ugrál emberről.
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Miért nem maradt csak simán Jumper?
Ez valami iszonyatosan béna, tudatlan, hozzáértõ, láthatóan angol nyelvtanról semmit nem tudó hozzászólás volt! Köszönjük!
Ennyi alapon a Cloverfieldet is fordíthatták volna Lóheremezõnek.....<#taps>#taps><#bohoc>#bohoc><#levele>#levele>
Winnie, a példa azért nem jó mert lehet hogy kardigánt IS jelent, de ugrót IS.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
meg egyébként is, ki olyan sekélyes, hogy egy filmet nem néz meg a címe miatt, ha érdekli õt egyébként? tetszik ez a "nézzük le a magyar nézõt" duma. magas ló, mint én.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Ilyen natúr, fehér háttérrel... pff 😛
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel