Ötvös Tibor

Martin Scorsese visszavonul egy időre

Luc Besson után egy másik "nagyágyú" jelentette be, hogy egy időre kivonul a filmiparból. Martin Scorsese A tégla kritikai és anyagi sikerét látván döntött úgy, hogy szabadságolja magát pár évig.

Scorsese neve szinte egybeforrt a remek maffiafilmekkel. Elég csak a Casino vagy a Nagymenő című klasszikusokra gondolni. Személyes kedvencem azonban mégis az Oscar-átadáson méltatlanul mellőzött New York bandái, mely a Scorsese-életmű egyik legegyedibb darabja.


Az aviátor forgatásán DiCaprioval

Legújabb filmjével ismét visszatért az alvilágba. A tégla egyből a kririkusok kedvence lett és anyagilag is szépen fog jövedelmezni a remake. A mai napon a rendező meglepő bejelentést tett: bizonytalan ideig kivonul Hollywoodból és a filmiparból.

"Kezdek rájönni, hogy minél nagyobb egy film költségvetése annál kisebb a kockázat" - nyilatkozta a direktor. "Fogalmam sincs, meddig maradok távol a szakmától. Biztosan lesznek majd csábító filmtervek, melyek láttán megingok, de szeretnék kitartani és kipihenni magam."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vLaDDD #1
    Sajnálattal hallom. Scorsese kedvenc rendezőim egyike. Remélem a visszavonulása nem végleges, és viszontláthatjuk még rendezőként.